Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борис Вангелов от ВМРО обвини БХК в задкулисни връзки с български магистрати

Политика

Борис Вангелов от ВМРО обвини БХК в задкулисни връзки с български магистрати

Борис Вангелов от ВМРО обвини БХК в задкулисни връзки с български магистрати - Tribune.bg
Снимка:

Организацията водела съдии и прокурори на специално организирани семинари

Българският хелзински комитет си изгражда мрежа на влияние сред магистратите у нас. Това заяви пред БТВ депутатът от ВМРО Борис Вангелов.

Той допълни, че неправителствената организация години натрупа страшно много негативи, „върхът на наглостта им е намесата на по казуса „Полфрийман”.

„Те не защитават насилвани старци по селата, но когато става дума за убийци и изнасилвачи – те започват да хленчат за условията в затвора”, каза Вангелов.

Според народния представител, организацията води съдии и прокурори на специално организирани семинари, за да може те да лобират в полза на БХК. Вангелов добави, че насрочването на по-ранна дата за делото на осъдения за убийство Джок Полфрийман цели австралиецът да напусне страната.

„Трябва да се дадат отговори защо се освобождава Полфрийман, защо не се приемат становищата на Софийски градски съд и защо БХК постоянно застава в защита на подобни лица. Всяка една организация, която уврежда държавността и не спазва законите трябва да бъде закрита”, каза още депутатът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети