Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борис Ячев: Радев да заяви ясно продължава ли да стои зад тези хора

Политика

Борис Ячев: Радев да заяви ясно продължава ли да стои зад тези хора

Борис Ячев: Радев да заяви ясно продължава ли да стои зад тези хора - Tribune.bg
Снимка:

Правителството не е изчерпало потенциала си, каза депутатът от НФСБ

Президентът Радев ясно да излезе и заяви продължава ли да стои зад хората, при които слезе, и да коментира вижда ли се в ролята на фигурант, такава роля му беше отредена в разговорите, които изтекоха. Радев е бил подведен и сега може да разсее заблудата, понеже има странно преплитане с криминални интереси. Това заяви пред БНТ Борис Ячев, депутат от НФСБ и председател на Комисия "Антикорупция".
Дали не се цели да се окървави протестът, попита той и допълни, че пети-шести ден на протестите непрекъснато полицията задържа по няколко души.

Ролята на тези хора е такава-да бъде окървавен протеста, да се направят провокации срещу полицията, да радикализират ситуацията. Част от тях са от футболни агитки и хора, които са работили в „Национална лотария“, каза той.

Той заяви, че не виждат причина за оставка на правителството, че то не е изчерпало потенциала си.

"Не виждам какъв е проблемът, че прокуратурата е влязла в някои от стаите на президентството, това е държавна сграда, като всяка друга сграда на министерство. Месец преди това прокуратурата два пъти влезе в едно министерство", припомни той.

Правителството може да падне, когато един от коалиционните партньори оттегли подкрепата си, другата - недоволство от голяма група хора, но на площада има максимум 10 хиляди, а зад управляващата коалиция стоят над 1 милион души, обясни Янчев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

plebs Каква по-ясна заявка от днешното назначение на Бойко Рашков в президентството? Ай да си спомним:
Богомил Бонев за делото „Луканов”: „Бойко Рашков полудя да потули това дело.
Квалифицирани съдии от СГС ги осъдиха на най-тежкото наказание. Всичко се обърна, когато кариерното развитие и политиката се смесиха, и правото си замина. И остана пропагандата на хора, които уж са дясно ориентирани, но се връзват на лява лъжа. Такъв ни е целият преход.“
https://frognews.bg/obshtestvo/underground/bogomil-bonev-deloto-lukanov-vsichko-obarna-kogato-kariernoto-razvitie-politikata-smesiha-pravoto-zamina.html
В същия дух и Ботьо Ботев: ”: „Бойко Рашков, тогавашният шеф на Национална следствена служба, изигра една от най-мръсните роли в цялата тази история. Той беше в постоянен конфликт с ръководещите това дело. Пречеше на разследването. И разследващият прокурор Олег Янев ще го потвърди.“
https://www.168chasa.bg/article/766129
А "горещият картоф" изглежда е съпругът на Лечева и Божков.
14.07.2020 19:13 / Отговор
кесо Румбата веднага ще ви каже "твърдо и ясно" дали стои зад "тези хора" на "онзи" Череп. Както той винаги "ясно и категорично" е заявявал, че е "последователен" натовско-антинатовски генерал, когато разни елементи си позволят да се усъмнят в неговата геополитическа ориентация.
14.07.2020 20:29 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети