Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борислав Гуцанов: Номер 1 в бюлетината – всичко говори само по себе си

Политика

Борислав Гуцанов: Номер 1 в бюлетината – всичко говори само по себе си

Борислав Гуцанов: Номер 1 в бюлетината – всичко говори само по себе си - Tribune.bg
Снимка:

Знаем как да променим България и можем да го направим

Знаем как да променим България и можем да го направим, коментира пред журналисти социалистът Борислав Гуцанов, след като жребият на ЦИК определи БСП да се яви под номер 1 в бюлетината за изборите на 2 април.

„Номер 1 в бюлетината – всичко говори само по себе си. Няма нужда от нумерология, всичко е ясно. Нека да не разчитаме на социологията и да не коментираме социологията. През последните години не съм видял нито веднъж социологията да познае, така че ние си вървим напред, неслучайно сме на 130 години. Знаем какво да направим, можем да го направим и най-важното нещо за нас е спокойствието, мирът, доходите на гражданите", отбеляза Гуцанов.

По думите му новото ляво обединение не притеснява БСП, „защото няма нищо ново“.

„В това обединение виждаме едни стари лица, които са излезли от БСП преди повече от 10 години и се хранят на гърба на БСП“, категоричен е политикът. Той се надява на един сериозен, добър резултат за БСП на изборите. 

„През последните парламенти БСП беше единствената партия, която успя да постигне и безплатните учебници за децата, и вдигането на пенсиите, и минималната работна заплата, все неща, които се говореха, но никой нямаше волята и не смееше да ги направи така, както БСП ги направи“, изтъкна Гуцанов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, ЦИК, жребий
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети