Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борислав Сандов към Трифонов: Има път да намерим поне временно решение, да не изгаряме мостове, да не затваряме врати

Политика

Борислав Сандов към Трифонов: Има път да намерим поне временно решение, да не изгаряме мостове, да не затваряме врати

Борислав Сандов към Трифонов: Има път да намерим поне временно решение, да не изгаряме мостове, да не затваряме врати - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на „Зелено движение“, което е част от ДБ, призова в ефира на БНТ, да не се изгарят мостовете между тях и партията на Слави Трифонов. Борислав Сандов, който стана известен с искането да легаризира марихуаната отправя сериозни критики към предложеното от лидера на ИТН правителство.

По думите му, ако партията на Трифонов беше отишла на отминалите избори с така представените кабинет, приоритети и политики, то тя не би получила сегашния резултат. На следващи избори те могат да загубят част от тази подкрепа, предреждава Сандов.

„В България в момента гласуваха за „Има такъв народ“ основно заради Слави Трифонов и заради обещанието за промяна, но не очакваха, че ще получат Николай Василев. Включително българите в чужбина, които са напуснали държавата ни по време на управлението на Николай Василев. Това е нечестно спрямо тези хора, нечестно е спрямо избирателите,“ смята Сандов.

Българите не искат анархия и извънсистемност, а възстановяване на нормалността, обясни още той и определи предложения от Трифонов кабинет за прибързано и необмислено решение.   

„Има начин, има път да намерим поне временно решение, да не изгаряме мостове, да не затваряме врати“, отбеляза Сандов. Според него „нищо не е загубено“, с което даде ясен знак, че от ДБ са готови на разговори.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети