Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борислав Сандов: Кандидатурата на Пламен Николов не е сериозна

Политика

Борислав Сандов: Кандидатурата на Пламен Николов не е сериозна

Борислав Сандов: Кандидатурата на Пламен Николов не е сериозна - Tribune.bg
Снимка:

Ние никога не сме водили сериозни разговори с ИТН

Изборът на Пламен Николов не е най-добрият на ИТН, заяви пред бТВ депутатът на ДБ Борислав Сандов. Той обяви, че лично би подкрепил кандидатура на Антоанета Стефанова , защото изглежда по-сериозна, докато тази на човек като Пламен Николов не е такава, защото никой не го познава.

"Абсурдно е да няма разписана подробна програма, да разбираме от телевизията за кандидатурата на премиера и председателят на ИТН да не общува. Не можем просто да подкрепим „сламен човек“. 

Сандов разкритикува подходът на „Има такъв народ“-„Ако той се беше срещнал с нас предварително, може би щях да имам аргументи да го похваля. Липсата на разговори направи така че аз няма какво да кажа“, афектирано обясни народният представител. Той допълни, че никога не са били водени сериозни разговори с ИТН – „имали сме две телефонни обаждания по време на кампанията и един сериозен разговор след това.

Консултациите бяха събирания на няколко експерти от двете страни, които обсъждат горе-долу какво има в програмата – Вие намирате ли това за преговори? Защото аз – Не.“, заяви Сандов.

Той посъветва „тези хора да прочетат как се случват нещата в нормалния свят и да се допитат, защото ДБ искат да помогнат, а не търсят корист“. Депутатът попита кой ще поема политическата отговорност, ако кабинетът падне след 3 месеца. 

Сандов заяви, че няма планирана среща през следващата седмица между ДБ и ИТН. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети