Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бориславова никога не била гледала заседания на НС и МС преди да заработи там (ВИДЕО)

Политика

Бориславова никога не била гледала заседания на НС и МС преди да заработи там (ВИДЕО)

COVID-19 провалил сватбата на Лена Бориславова и годеникът ѝ Мирослав Иванов, разказа самата тя в подкаста „Нов човек“ с водещи Олга Василевска и Олга Минева.

Бориславова е доста откровена за бременността си.

„Аз съм на 33 години и знам какво ми харесва и какво ми е важно. В момента това, което ме притеснява е - как ще се променя като човек, заради всички хормонални дисбаланси. Независимо, че съм жена в политиката, през това събитие трябва да мина като всяка една друга жена. Единствената разлика ще бъде, че вероятно ще имам повече снимки с корем в жълтите медии“, шегува се бившата депутатка, която твърди, че никога не си е представяла, че ще влиза в политиката.

„Даже е много смешно, защото преди да стана народен представител никога не бях гледала заседание на Народното събрание. Преди да стана говорител на правителството не бях гледала брифинг на Министерския съвет. Поради силното ми неодобрение към предишните“, признава си тя.

Иначе се присъединява към „Да, България“ през 2016 г. заради „смачканите от живота хора в метрото, бездомните кучета в „Обеля“ и дупките“.

Влизането в „Продължаваме промяната“ станала по следния начин:

„В един хубав априлски ден в кантората, в която работих, получих предложение от Кирил Петков да му помагам като служебен министър на икономиката. Започнаха да се пишат разни жълти статии и неверни неща, като това, че съм взимала баснословни суми от банката, за да върша тази работа“, разказа тя.

„Всичката плява и помия, която се излива рефлектира и върху баби, майки и роднини. На тях не им става приятно и не знаеш дали ще могат да понесат цялата тази тежест. Факт е, че моите баби понякога са се разстройвали от всички неща, които се изписаха“, твърди Бориславова.

„Атаките срещу мен са били не заради работата ми, а защото нося бели маратонки, или защо в един пъзел от картини, Българската национална телевизия така ги е поставила, че все едно се държа за ръка с премиера“, вярва Лена Бориславова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети