Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бориславова разтревожена от ареста на Ибрямов „след залез слънце“

Политика

Бориславова разтревожена от ареста на Ибрямов „след залез слънце“

Бориславова разтревожена от ареста на Ибрямов след залез слънце - Tribune.bg
Снимка:

Напомнят ѝ, че обявеният за незаконен от съда арест на Борисов също не беше на обяд

„Водачът на Доган в Шумен е в неизвестност от часове. Антикорупционната комисия на Пеевски претърсва дома му. Вървят слухове за арест на Доган. Всичко се развива след залез слънце“.

Това пише в профила си във Фейсбук политикът от ПП/ДБ Лена Бориславова.

„Звучи като криминален сценарий, но не е - случва се в уж европейска България. Едва ли Ибрямов няма за какво да бъде разследван. Не знам и няма как да знам. Обаче! Проблемът е начинът и моментът, в който се случват тези събития. Предизборно. Поради раздор в ДПС и защото антикорупционната комисия, която ГЕРБ спаси в зала преди 2 седмици, остана в ръцете на Пеевски. Активирано е най-вероятно дело на трупчета“, разсъждава Бориславова снощи след полунощ.

Според нея целта не е разследване на купуване на гласове, а за да се упражни политически контрол и саморазправа.

„Не за да се търси справедливост и истинска и ефективна борба с корупцията по високите етажи на властта. Това не е Българията, в която искам да живея. Това не са институциите, които искам да защитават правата ми. Затова ще гласувам и ще продължавам да се боря за промяната“, продължава тя.

Под публикацията ѝ нейни последователи ѝ напомнят как от ПП арестуваха Борисов и пиарката му без заповед за арест и доказателства, а съдът обяви това за незаконно.

Виолета Жейнова: Ами най-европейско си е да нахлуеш по късни доби в дома на жена, ПР на политически опонент, да изтърбушиш къщата и пред малкото и дете и посреднощ да я отведеш в ареста по обвинения, базиращи се на показания на бати Васко Черепа, Киро и Гугъл! После всичко определено като НЕЗАКОННО ОТ СЪД! Порицано и в доклад от САЩ. Вие наистина нямате срам!!! Колкото и смущаваща и да е тази акция, след грубото ви самозабравяне, когато бяхте на власт, не сте вие тези, които са легитимни да ревете за правова държава и за приближените на ченгето от ДС Доган.

Деси Стоева: Борисов по обяд ли го арестувахте?

Биляна Димитрова: Ленче, когато вие арестувахте по късни доби, нямаше проблем, нали? България беше европейска държава, преди да се появите! Как не ви е срам от децата ви?

Добринка Кръстева: А бе, хора, вече защитници на Доган и хората му ли станахте???? Какво ви става???...

Стоян Илиев: За същата тази промяна, която арестува Борисов по донос на Рашков ли да гласуваме? За тази, която съживи Баце от мъртвите буквално? И който ви назидава ден след ден. За тази ли промяна да гласуваме, дето изпрати полицаи у тях да го изведе арестант. Възмущавате се, Лена, срещу нещо, което и вие опитахте да правите. Не е фенси, да знаете.

Калинка Апостолова: А Вие като виден юрист твърдите, че да задържиш някой по публикации в Гугъл е по-нормално от задържане по неотложност за купуване на гласове?!?!

Камен Костакиев: Лена Бориславова се загрижила, че ареста бил "предизборен". Според последната информация Ибрямов е арестуван по обвинение за купуване на гласове. С голяма сума в кеш. Та, Лена - за закупуване на гласове следизборно ли предлагате да арестуват?


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети