Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Ако допуснете ПП да управляват, след една година, ще ги търсите в чужбина. Но парите ги няма

Политика

Борисов: Ако допуснете ПП да управляват, след една година, ще ги търсите в чужбина. Но парите ги няма

Борисов: Ако допуснете ПП да управляват, след една година, ще ги търсите в чужбина. Но парите ги няма - Tribune.bg

В Перник казват, когато каруцата се преобърне, пътища много. България избра пътя на „промяната“, а българите се подведоха по компроматите. Ако допуснете „Продължаваме промяната“ да спечелят и управляват, след една година, ще ги търсите в чужбина. Но парите ги няма. Когато излязат падежите по заемите, фискалният резерв ще намалее до 7-8 млрд. лв, от които 5 млрд. са Сребърен фонд, който не можем да пипаме. Ще се наложи да изтеглим заем, а знаете ли колко са лихвите сега? Ще излезе, че ще трябва да работим само, за да покриваме лихвите“.

Това заяви Бойко Борисов на среща със стотици симпатизанти и членове на ГЕРБ в Перник.

„Еконта обра парите от пощите, те не работеха с месеци, за да могат всички товари и пратки да минат през неговата фирма, след това дори не отиде да предаде поста си като министър, а избяга в Испания“, даде пример Борисов.

„Истински се забавлявам с Асен Василев, защото това момче много го бива. Обещаха на Казанлък метро до Стара Загора, за да ходят на дискотека. Летящо метро от Перник през Люлин за София. А самолетът за Скопие помните ли колко летя? Летя, кацна и толкова“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„В следващите 1-2 години, след този апокалипсис във финансисте, на България ще ни трябва неутрален финансист, доказал се не само със своята почтеност, но и с умението да спестява, да балансира и да пази парите на българите“, заяви в Перник лидерът на ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп