Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за "Лукойл": Ако не си платят данъците, ще има дерогация

Политика

Борисов за "Лукойл": Ако не си платят данъците, ще има дерогация

Борисов за Лукойл: Ако не си платят данъците, ще има дерогация - Tribune.bg
Снимка:

"Какъв е този страх за „Лукойл”? Каква е тази неистова подкрепа? Включително са готови да се скараме? Защо? Ние ги караме просто да си платят данъците. Дерогацията важи вече от първия ден на войната. Горивата са над 3 лв и сега изведнъж какво ще стане ако има дерогация, съгласен съм с Кирил Петков, няма да говорим „на коляно”, обаче ако не си платят данъците ще има дерогация”, заяви Бойко Борисов пред журналисти в Стара Загора.

По отношение на заявката на ПП-ДБ, че са против заседание в петък заради изборите, лидерът на ГЕРБ коментира:

"Ако не дойдат в парламента в петък, ще отложим ветото на президента за друг ден. Звучи озадачаващо да не разгледаме ветото на президента. Да отхвърлим ветото ще е общ успех". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора.

"Няма да вкарваме в петък дерогация, докато не стане ясно, че "Лукойл“ не си е платил данъците. Ако в петък отхвърлим ветото на президента, от вторник българите ще получават по 3 милиона лева всеки ден. Това е, което ги притеснява. Вместо да ги приберем в бюджета, за да има и за инфраструктура, и за коледни добавки, ние някак си се отказваме от тях“, заяви Борисов.

Той припомни думите си отпреди години, че тръбопроводът "Балкански поток“ един ден ще стане печатница за пари. „С 20 лева, които се слагат транзитните такси стават 3 милиарда лева. Вече половината се изплатил. Българите се възползват“, заяви Борисов.

"За успех ще смятам на тези избори да сме първа политическа сила по брой кметове", каза още лидерът на ГЕРБ.

Очаквайте подробности.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети