Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Без ГЕРБ и ДПС, нямаше да има споразумение. Кабинетът демонстрира самовлюбеност

Политика

Борисов: Без ГЕРБ и ДПС, нямаше да има споразумение. Кабинетът демонстрира самовлюбеност

Борисов: Без ГЕРБ и ДПС, нямаше да има споразумение. Кабинетът демонстрира самовлюбеност - Tribune.bg
Снимка:

„Цял ден ние браним правителството – тези, които най-много говорят срещу нас. Ако не бяха ГЕРБ и ДПС, нямаше да има споразумение с миньорите. Арогантно поведение дни наред, самовлюбеност, и снощи като видяха зора – хайде. Това са истините, това са фактите“.

Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който присъства на представянето на листата на партията в Сливен.

„Взеха си поука, защото много ни обидиха миналия петък, когато оставиха нас да се оправяме, а те да си идат на предизборна кампания“, каза Борисов.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че ако с ДПС днес са се били дръпнали и оставили ПП-ДБ да се справят с миньорите, правителството е приключвало още сега.

Той се върна на старите обвинения на „промяната“, че ГЕРБ крадат по 10 млрд. на година и попита защо за 3 години бюджетът не е с 30 млрд. напред, а се чакат пари по ПВУ, за да се платят пенсиите.

Борисов подчерта, че ситуацията е изключително сложна, но призовава кампанията на партията му да се гради на база показване на направеното.

„С години ГЕРБ беше подложен на невиждано от 1945 г. политическо гонение, но партията се прочисти въпреки репресиите. ГЕРБ стана модерен и хората всеки ден виждат разликата. Изкушавам се да кажа още неща, но утре в парламента ще трябва да гласуваме с тези, срещу които ще ги кажа. Трябва все пак да можем да си кажем „Здрасти“, каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати