Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Безапелационна победа над БСП и стабилност на управлението!

Политика

Борисов: Безапелационна победа над БСП и стабилност на управлението!

Борисов: Безапелационна победа над БСП и стабилност на управлението! - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът Бойко Борисов благодари на избирателите и структурите за изборните резултати.

„Всички говорят за промяна, но промяната започна от ГЕРБ. Големи промени направихме в София и те дадоха резултат. За мен като лидер е важен резултатът – безапелационната победа над БСП, което значи стабилност на управлението“, коментира премиерът.

Според лидера на ГЕРБ няма причина балотажът в столицата да е тежък. Той отказа да коментира как ще бъдат преливани десни гласове на втория тур на вота, на който Фандъкова ще се изправи срещу Мая Манолова.

„Ние десните не ходим под строй на избори! На съвестта на хората е как ще гласуват на балотажа. Десните хора са демократи, мислещи, ако те считат, че тези кукувици са промяна, костинбродска, да я подкрепят и да им е честито. Аз съм демократ по душа, вярвам на инстинкта на хората. Манолова е с 10% след Герб, това ѝ казаха хората“, каза Борисов.

След промените, ГЕРБ побеждава за кой ли пореден път БСП, подчерта премиерът.

„Не броя вече. БСП са много интересна партия, Манолова е на зелен фон, в София губят двойно от ГЕРБ. Какъв кмет ще имат в София като нямат общински съветници“, попита Борисов.

„От утре оставям щабовете да работят за балотажите. Всички колеги се справиха прекрасно. Да, липсва ми (Цветанов), но и без мен, и без него, ще съмне. Кампанията беше доста мъдра и зряла. Няма цветанови хора. Изпълнителната комисия показа, че може да работи“, подчерта министър-председателят.

Той акцентира и че битката с ДПС в смесените райони е колосална.

„Медии грубо нарушаваха изборния ден, включително национални медии, такъв хейт... Но това е демокрацията“, каза философски той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

С разтреперан глас Много шизофренни послания излъчи мафиота, и това вече 10 години е яхнал властта.
28.10.2019 08:04 / Отговор
Сабри Ама ви го зачуква до макарите всеки път....сган мръсна червена...
28.10.2019 20:57 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети