Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Божков да се прибере в България и да си плати данъците

Политика

Борисов: Божков да се прибере в България и да си плати данъците

Борисов: Божков да се прибере в България и да си плати данъците - Tribune.bg
Снимка:

Божков да се върне и да си плати данъците. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти по повод политическите амбиции на обвинения хазартен бос по време на инспекцията на главен път E-79.

„Колкото искат проекти да направят. Това само ме прави по-силен. Ние правим нашия проект тук – Ботевград-Мездра“, заяви премиерът Борисов в отговор на журналистически въпроси за евентуалната поява на нови политически проекти.

Няма лоша реклама - колкото искат да пишат, да говорят, да обясняват. Колкото повече правим, толкова ги е по-яд, защото няма какво да покажат“, каза още министър-председателят.

„Въобще не ме интересува и не обръщам внимание. Това е години наред. Вие видели ли сте на някой тиранин да му правят такива неща. Важно е това, което се прави“, заяви още той.

Борисов разказа и как на форума в Давос са им показали как се взима интервю от кмета и след това с програма с неговите думи се задават въпроси.

Борисов посочи, че е изпратил и министри да разговарят с протестиращите превозвачи.

„Правим каквото можем. Всички пострадахме от тази епидемия“, заяви той.

В България отворихме обектите преди останалите държави. Бяхме смели и отговорни, ползвахме медицинската експертиза. Българската икономика и стопанство заработиха по-рано“, отбеляза министър-председателят.

Премиерът призова и българите да изберат за лятната си почивка родината.

„Решили сме днес да отворим границите. Ето един прекрасен пример българите да подкрепят туристическия бранш, а да не протестират срещу българския туристически бранш, избирайки други туристически дестинации. Това е протест“, заяви той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

АСЕН ИЛИЕВ А ТОВА ПОД МАСАТА, КАК ЩЕ СЕ ОСЧЕТОВОДИ ДА МУ СЕ ПЛАТЯТ ДАНЪЦИТЕ :) ...ЧАКАМ БАСЕЙНА.
16.06.2020 17:58 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети