Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: БСП са много силни на приказки, но какво осигуриха? (ВИДЕО)

Политика

Борисов: БСП са много силни на приказки, но какво осигуриха? (ВИДЕО)

Борисов: БСП са много силни на приказки, но какво осигуриха? (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Неслучайно германската автомобилна индустрия се насочва към България, каза премиерът при разширението на завод в Русе

„Не се занимавайте с БСП. Разбирам кое ги дразни. Тях ги мързи и не ходят на работа, а аз в събота откривам два завода на най-големите компании в света “. Това заяви премиерът Борисов, който присъства на откриването на разширението на немски завод в Русе за производство на автомобилни части и сглобяване.               

Попитан за подадената жалба от БСП в ЦИК, премиерът заяви: „Защо да напусна? Да ги оставя пак да заровят държавата. Да сте ме чули да казвам една дума за предизборна агитация? Аз само показвам. Те само знаят да говорят и да обещават. На приказки са много силни, но какво осигуриха всъщност?“

Той подчерта, че се работи ударно по АМ „Хемус“, че скоро ще бъде започнат ремонтът на пътя Русе – Бяла и че се водят усилени преговори с Румъния за още един мост в Русе над Дунав. Освен това се преговаря и за мост при Свищов. Очаква се до края на месеца да има и конкретно решение, съобщи премиерът.

 „Неслучайно германската автомобилна индустрия започва да се ориентира към България. На практика детайлите за всички модели се произвеждат у нас“, посочи премиерът.

„На 2 млн. продукти има само 1 дефектен. Показателите са по- добри отколкото на заводите в Германия. Когато заводът се премества тук от Чехия, българите дават повече продукция“, подчерта той и каза, че инвестиции се правят само, ако има стабилност.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

КУР_ЗА_БКП-2_ГРЕБ и ЧУК ОСИГУРИ УСЛОВИЯ ЗА КРАДЕНЕ НА ТВОЯТА ШАЙКА ДРУГАРЮ ПОЖАРНИКАРА "БУДА"... ВСЕКИ ДЕН ГЪРМЯТ РАЗКРИТИЯ...
12.05.2019 09:14 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати