Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Будителите не са само хора от миналото. Има ги и днес

Политика

Борисов: Будителите не са само хора от миналото. Има ги и днес

Борисов: Будителите не са само хора от миналото. Има ги и днес - Tribune.bg
Снимка:

„В Деня на народните будители – признателност към всички български просветители, духовници и герои. Будителите не са само хора от миналото. Има ги и днес, те са тук сред нас“. Това написа във Фейсбук по повод празника премиерът Бойко Борисов.

Всеки един човек във времена на криза и епидемия може да е будител, категоричен е той.

„Това най-добре го показват българските лекари и учители. Със своята отдаденост и саможертва в тази тежка и необичайна ситуация, те заслужават поклон и благодарност. Хората на изкуството продължават да творят. Да правят живота ни пълноценен. Българският бизнес е все по-иновативен и бързо се адаптира, колкото и трудно да е положението“, подчертава премиерът.

В този тежък период Борисов призовава всеки един да бъде преди всичко отговорен, да бъде будител пред себе си и обществото.

„Само с общи усилия може да направим така, че след време идните поколения да се гордеят с нас, така както ние се гордеем с нашите предшественици. Винаги има решения, винаги има изход! Историята не помни тези, които не са могли да ги намерят. Историята помни достойните и тези, които не отстъпват пред предизвикателствата. Нашите будители са точно такива!“, завършва министър-председателят.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Радев е наша грешка На избирателите дано се поучим от нея. А Бойко е добрият избор
01.11.2020 16:50 / Отговор
Обратното най- голямата грешка е мафиотът. И баба Ванга е предсказала, че с него България стига дъното, но след него, т.е. Борисов, идва зората.
01.11.2020 22:58

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети