Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Бяхме регионален лидер и пример за нулева миграция. Ще ви спасим пак

Политика

Борисов: Бяхме регионален лидер и пример за нулева миграция. Ще ви спасим пак

„Какво се промени от направеното от мен и колегите за последните четири години“. Това попита в Бургас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Докато ГЕРБ управляваше всичко беше в България, регионален лидер. Бяхме пример за нулева миграция. Когато ние управлявахме добросъседството беше изведено като приоритет за България, защото всички печелят, за всички на Балканите е добре. Бяхме пример за нулева миграция. Ние без Турция това не може да го свършим. Договорът с Боташ не е добър, когато имаш некадърни правителства. Аз съм човек, който спазва договорите и затова като говорим с РСМ казваме, съседи спазвайте си договора! Но така или иначе плащаме стотици милиони, ще го отрегулирам веднага процеса и няма да допуснем нелегална миграция в България и ще ви спасим пак!“, заяви Борисов.

Той съобщи, че ще свика Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която да вземе решение дали водещи кметове на партията да бъдат издигнати за водачи на листи. „Не че ще станат депутати, но може да ги ползвам за министри. Недейте да копаете без да имаме гаранция, че ще се дофинансират проектите. Ако ГЕРБ управлява, ще ви намерим пари“, каза той и даде задача на кметовете да обещават това като политика на срещи с избирателите в хода на предстоящата предизборна кампания.

Лидерът на ГЕРБ е категоричен, че след 27 октомври трябва да се състави стабилно правителство.

„Ако не направим стабилно управление на България ще се гледа несериозно, ще уплашим и партньорите. Затова призовавам българите да излязат и да гласуват. Партиите да си се оправят вътре в тях, а не през институциите. Ако българите излязат да гласуват няма никакво значение какво се случва в БСП и в ДПС“, каза още той.

„Хърватия се учеше от мене за влизане в Еврозоната, къде сме ние сега. В Румъния нямаше готова магистрала, сега е приказка, а четири години при нас – нищо. Избирайте! Ако сега няма висока избирателна активност, ако сега българите не разберат какво се случва, ето Вучич – правиха протести, дадоха лития… Сърбите вече са пред нас, а ние ще останем да се боричкаме безсмислено със Северна Македония“, каза още Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети