Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Да поискаме прошка от българските избиратели, отиваме на избори

Политика

Борисов: Да поискаме прошка от българските избиратели, отиваме на избори

Борисов: Да поискаме прошка от българските избиратели, отиваме на избори - Tribune.bg

Лидерът на ГЕРБ предлага прекратяване на дебата за кабинет

Лидерът на ГЕРБ се обърна към ПП-ДБ от парламентарната трибуна в рамките на дебата за обсъждане на кабинета „Желязков“.

Господин Денков, няма да ви позволя да ни прикрепяте с ДПС. Прекрасно знаем. Всичко знаем. От казаното от тук ние имахме нужда от осъзната подкрепа от 10-на подкрепа от вас. Не е нужно да губим времето на президентската двойка и на дипломатите. Ние единствено имахме нужда от осъзната подкрепа от вас, да понесем цялата отговорност, която са дали българските избиратели“, заяви Борисов.

„Благодаря на ДПС за подкрепата. Ясно казахме, че няма да подкрепим втория мандат и че няма да подкрепим третия мандат“, добави той.

„Новата силна фигура в този парламент е Костадин Костадинов. Казвам го с уважение, а не със сарказъм. Днес гледах как Костадинов изкомандва ПП, БСП и Величие, за което му казвам честито за неговата роля. Ако третия мандат г-н президент вие дадете на „Възраждане“ ще има правителства, защото виждам че има подкрепа“, добави Борисов.

„Мисля, че от уважение към хората, които са се наслушали на всичко в което сме се обвинили, да кажем на българските граждани, че молим за прошка и ще се явим отново на избори. Няма нужда от обиди, да си пожелаем да се видим на изборите, защото смятам, че ПП-ДБ няма да посмеят да подкрепят кабинет на малцинството. Нека прекратим тази процедура, да прекратим дебата и да молим за прошка хората“, заключи той. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати