Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: 16,5 млн. лв. за обновяване в кабинетите по математика и природни науки в 160 училища

Политика

Борисов: 16,5 млн. лв. за обновяване в кабинетите по математика и природни науки в 160 училища

Снимка:

Днес взехме решения в подкрепа на българските ученици, студенти, на младите семейства и работещите хора, съобщи чрез профила си във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

Поехме и изпълняваме ангажимент си за обновяване и модернизиране на кабинетите по математика и природни науки в 160 училища в България. За да се учат нашите деца в модерни класни стаи и във възможно най-добрите условия, с колегите ми от Министерския съвет днес отпуснахме по бюджетите на общините 16 586 976 лева, съобщава още премиерът.

Средствата са за реализирането на дейности по национална програма. Тя е насочена към училища с иновативни практики и за развитие на иновации в областта на природните науки, дигиталните технологии и математиката.  

 

Коментари (3)

Даваме ама това са парите на българския народ. Мутрата може само да взема. Вече бил приказно богат. И неговата Цветелина също е приказно богата. Къщичка си купил заедно с Мавродиев в Гърция. Та това е кръстникът на мафията в България. Очаква го белгийската полиция на разпит на 17. 09. Символна дата.
12.08.2020 11:48 / Отговор
БОЙКО БОРИСОВ ПОМОГНА НА БЪЛГАРИЯ-10 ГОДИНИ ДЪРЖИ ПРЕСТЪПНАТА БСП/БКП ДАЛЕЧ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ЗАТОВА Е МЕТЕЖА НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ-ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ИЗСВЕТЛЯВА-ТОВА Е ДОБРЕ ЗА ХОРАТА, НО НЕ СЕ ХАРЕСВА НА МЪРЗЕЛИВИТЕ МУТРИ НА РУМЕН РАДЕВ, КОИТО МУ ФИНАНСИРАХА ИЗБОРИТЕ
12.08.2020 12:02
Изумен Нещастни, платени от Божков и Русия "протестъри". Лигите ви се проточиха до земята, толкова много ви се иска да сложите ръка на парите в бюджета и да оглозгате до кокал България!
12.08.2020 12:07

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още