Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: ДБ и ДПС си шушукат, а днес видяхме Камен Костадинов с Бабикян – ясно е! (ВИДЕО)

Политика

Борисов: ДБ и ДПС си шушукат, а днес видяхме Камен Костадинов с Бабикян – ясно е! (ВИДЕО)

„Демократична България“ и ДПС си шушукат, а днес видяхме Камен Костадинов с Бабикян – ясно е! Армията ГЕРБ с предводителя, който има, не могат да я бият никога! От две години правят компромати с кюлчета, за да може това да им е кампанията. Те програма нямат!“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Пловдив.

Той подчерта, че партията е подложена на безпрецедентна компроматна атака.

„Обвиниха ни дори в това, че сме строили църкви. Това ли е лошото, което направихме? Заради вярата в Господа не разреших затваряне на църквите по Великден. Това ли е лошото? Но и Господ е минал по този път – заобиколен от предатели той си носил кръста“, коментира Борисов.

„Дали ще гласуват за мен, или не – ние сме се доказали пред пловдивчани с финансирането на стадионите. Започнат строеж, който да остане като паметник, нямам! Слави искаше да седи отстрани, без да носи отговорност. Аз съм поставил милион подписи под решения като премиер – така се носи отговорност. Как отстрани ще гледаш министрите? Аз им седях на главите и пак правиха безобразия. Пребихме контрабандата и настроихме всички олигарси срещу нас – може би това беше нашата грешка“, заяви Борисов.

Той беше категоричен, че ГЕРБ не дава пари за купуване на гласове, но въпросът бил кои са тези олигарси, които наливат пари в партии като ДБ, които правят кампания за милиони.

Срещу нас е само Бойко Рашков. А Радев се крие зад него“, заяви още лидерът на ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети