Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: ЕС е изправен пред най-голямото предизвикателство от началото на своето създаване - ковид кризата

Политика

Борисов: ЕС е изправен пред най-голямото предизвикателство от началото на своето създаване - ковид кризата

Снимка:

„На днешната дата преди 63 години се открива първото заседание на Европейския парламент - символ, който днес обединява европейските народи. ЕП е единствената пряко избирана институция, която представлява гражданите на Европейския съюз. Европейското единство започна като мечта на неколцина и се превърна в надежда за над 500 млн души“. Това написа в профила си във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

Той заявява, че вярва, че за България няма по-добър път на развитие и растеж от европейския.

„Но трябва да признаем, че в момента ЕС е изправен пред най-голямото предизвикателство от началото на своето създаване - спрявяне с ковид кризата и справедлива грижа към всички членове на голямото европейско семейство. Аз гарантирам, че правата на българските граждани ще бъдат защитени пред европейските институции, както досега“, завършва той.  


Коментари (3)

БГ Да сме членове на Европейското семейство, и да сме в в съюза на най- доброто място за живеене ,е най-доброто което можеше да се случи на България! И с тази криза ще се справим,. може би по-бавно отколкото ни се искаше, но със сигурност ще изплуваме и по-силни, и по-обединени!
19.03.2021 20:07 / Отговор
Ewiak Ryszard И това не е случайност. В Библията се казва: "И [северният цар = Русия от втората половина на ХIХ век (Даниил 11:27)] ще се върне в своята земя с голямо богатство [1945] и ще насочи сърцето си срещу светия договор [враждебност към християните]. И ще действа [висока активност на международната сцена] и ще се върне в своята земя [1991-1993. Разпадането на Съветския съюз и Варшавския договор. Руски войски се завърнаха в страната си]. В определеното време ще се върне [това означава също криза, която ще затъмни Голямата депресия. Ще се срине не само еврозоната, но и ЕС и НАТО. Тогава също много страни от бившия Източен блок ще се върнат към военен съюз с Русия. Пандемията от коронавирус ускорява този процес]." (Даниил 11:28,29а)
19.03.2021 21:04 / Отговор
БИБЛИЯТА КАЗВА:РУСОФИЛИ - БЪЛГАРОУБИЙЦИ, ВЪН!!!......... ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ И МУТРИ, ВЪН!!!! .
ВИЕ СТЕ ЗАПЛАХА ЗА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ.......
И ПАНДЕМИЯТА НЯМА ДА ПОМОГНЕ НА ВРАЖЕСКА РУСИЯ.......
19.03.2021 22:40

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още