Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: ЕС е изправен пред най-голямото предизвикателство от началото на своето създаване - ковид кризата

Политика

Борисов: ЕС е изправен пред най-голямото предизвикателство от началото на своето създаване - ковид кризата

Борисов: ЕС е изправен пред най-голямото предизвикателство от началото на своето създаване - ковид кризата - Tribune.bg
Снимка:

„На днешната дата преди 63 години се открива първото заседание на Европейския парламент - символ, който днес обединява европейските народи. ЕП е единствената пряко избирана институция, която представлява гражданите на Европейския съюз. Европейското единство започна като мечта на неколцина и се превърна в надежда за над 500 млн души“. Това написа в профила си във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

Той заявява, че вярва, че за България няма по-добър път на развитие и растеж от европейския.

„Но трябва да признаем, че в момента ЕС е изправен пред най-голямото предизвикателство от началото на своето създаване - спрявяне с ковид кризата и справедлива грижа към всички членове на голямото европейско семейство. Аз гарантирам, че правата на българските граждани ще бъдат защитени пред европейските институции, както досега“, завършва той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

БГ Да сме членове на Европейското семейство, и да сме в в съюза на най- доброто място за живеене ,е най-доброто което можеше да се случи на България! И с тази криза ще се справим,. може би по-бавно отколкото ни се искаше, но със сигурност ще изплуваме и по-силни, и по-обединени!
19.03.2021 20:07 / Отговор
Ewiak Ryszard И това не е случайност. В Библията се казва: "И [северният цар = Русия от втората половина на ХIХ век (Даниил 11:27)] ще се върне в своята земя с голямо богатство [1945] и ще насочи сърцето си срещу светия договор [враждебност към християните]. И ще действа [висока активност на международната сцена] и ще се върне в своята земя [1991-1993. Разпадането на Съветския съюз и Варшавския договор. Руски войски се завърнаха в страната си]. В определеното време ще се върне [това означава също криза, която ще затъмни Голямата депресия. Ще се срине не само еврозоната, но и ЕС и НАТО. Тогава също много страни от бившия Източен блок ще се върнат към военен съюз с Русия. Пандемията от коронавирус ускорява този процес]." (Даниил 11:28,29а)
19.03.2021 21:04 / Отговор
БИБЛИЯТА КАЗВА:РУСОФИЛИ - БЪЛГАРОУБИЙЦИ, ВЪН!!!......... ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ И МУТРИ, ВЪН!!!! .
ВИЕ СТЕ ЗАПЛАХА ЗА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ.......
И ПАНДЕМИЯТА НЯМА ДА ПОМОГНЕ НА ВРАЖЕСКА РУСИЯ.......
19.03.2021 22:40

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати