Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: ГЕРБ има над 30 победи на избори и отново сме първа политическа сила (ВИДЕО)

Политика

Борисов: ГЕРБ има над 30 победи на избори и отново сме първа политическа сила (ВИДЕО)

Борисов: ГЕРБ има над 30 победи на избори и отново сме първа политическа сила (ВИДЕО) - Tribune.bg

„ГЕРБ е първата политическа сила в България. След над 2-30 победи, не ги броя вече на всякакви избори“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на тържествен прием на фондация „Ханс Зайдел“, предаде репортер на Tribune.bg.

Борисов подчерта, че ГЕРБ има 1499 общински съветници срещу 396 на партията на „Промяната“ и ДБ заедно. Той припомни още, че от 260 кмета, 136 са на ГЕРБ.

Той благодари на фондация „Ханс Зайдел“ за подкрепата през всички тези години. Лидерът на ГЕРБ си спомни как е тръгнала партията: „Ние бяхме нещо голямо, което се задаваше, но нямахме никакъв опит, нямаше нищо свързано с политиката. Тези хора ни взеха, учиха ни, научиха ни. Едно огромно благодаря на всичко, което сте ни научили“, заяви Борисов. 

На конференцията бяха поканени още председателят на Народното събрание Росен Желязков, президентът на България (2012-2017) Росен Плевнелиев, проф Ингрид Шикова, ръководител катедра „Европеистика“ към СУ „Климент Охридски“.

Тържествен прием бе даден от името на Маркус Фербер, депутат в ЕП и председател на фондация „Ханс Зайдел“ по повод 30-годишния юбилей на председателството на фондацията в България. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети