Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Готвят се да запалят Партийния дом, да строшат Министерски съвет

Политика

Борисов: Готвят се да запалят Партийния дом, да строшат Министерски съвет

За готвено брутално посегателство от страна на провокатори сред протестиращите, алармира премиерът Бойко Борисов на извънредно изявление.

„Искат да строшат Министерски съвет, това ли е демокрацията? Да го строшат. Да строшат Тракия, да строшат метрото. За това ли да дадем оставка?“, заяви премиерът.

„Пазете се, не проливайте кръв, пазете се. Петима са вече ранените полицаи“, призова Борисов.

Той обяви, че остава на власт, защото предстоят тежки месеци заради кризата с коронавируса.

„Да влизаш със служебно правителство през задния вход не е демократично. Моята глава чупете колкото искате, но не нападайте тези момчета и момичета полицаите. Винаги съм уважавал всеки един протестиращ, винаги съм се срещал с тях. Пандемията се развива със страшна сила, а ние сякаш забравяме за нея. Предстоят ужасни за икономиката и финансите години. Доходите ще намаляват заради пандемията“, предупреди той и попита с какво са подразнили вчера.

„Влязохме сред най-развитите държави. Изсветлихме финансите, изсветлихме банковата система“, изброи министър-председателят.

Той подчерта, че никоя партия не може да удовлетвори всички партийни пристрастия.

„Една партия я харесват 30-40%, това е демокрацията. Само след месеци ще са изборите. Виждам че Радев не го боли, че се лее кръв на полицаи, че се хвърлят бомби по тях“, подчерта Борисов.  


Коментари (3)

Том Другарко Д. Иванова, психично болен е Мунчо! По-трезвен и земен политик от Борисов няма!
11.07.2020 23:17 / Отговор
Веско Милев Полицията да действа. Стига с тая дипломация. Тези малоумници отдавна трябвше да висят на трамвая в районното.
12.07.2020 04:42 / Отговор
Майтап ББ както изглежда нищо ново не е научил .Повтаря стари грешки.
И забрави пак че срещу себе си има БЪЛГАРСКИ КОМУНИСТИ единствените останали в Европа .Нереформирани азиатски болшевики.Под руско влияние.С молби кандарми и толерантно държание към тези хора има обратен ефект. Те го приемат за слабост .Два пъти вече така го събориха.Рецептата срещу бг комунистите е твърдост, бой, и арести. Потушаване на акциите им срещу държавата със сила .Тогава само ще има мир и покой .
12.07.2020 11:24 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още