Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Хем бюджетът е продънен, хем служебният министър откри допълнителни 1,5 млрд. лв. (ВИДЕО)

Политика

Борисов: Хем бюджетът е продънен, хем служебният министър откри допълнителни 1,5 млрд. лв. (ВИДЕО)

Снимка:

Заради публикации проверяват Горанов. А имотите на Рашков и Спецов?

Румен Радев отиде в Брюксел и министърът му от Харвард най-накрая се почувства свободен да направи реална оценка на държавните финанси. Били открили допълнителен ресурс от 1,5 млрд. лв., който им давал „устойчива среда за реализиране на националните политики“. Откъде го намерихте? В чекмеджета ли?

Това попита председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, който заедно с актива на ГЕРБ-Перник посети местността „Мечката“ в планината Голо бърдо.

„Освен свободен ресурс от 1,5 млрд. лв., Василев разбра, че имаме най-нисък дефицит и външен дълг, обезпечени са социално-икономическите мерки и парите за пенсионерите. Така оставихме страната след управлението на ГЕРБ“, категоричен бе Борисов.

По думите му в страната на чудесата на Румен Радев се източват умишлено язовири, за да може да се правят внушения.

„Заради публикации се правят проверки на Горанов. А имотите на Рашков кой ще ги провери? А Румен Спецов? Представяте ли си само как мачка фирмите и партньорите си, за да не обелят и дума за него вече няколко седмици“, коментира лидерът на ГЕРБ.

Към членовете и симпатизантите на ГЕРБ-Перник Борисов се обърна с думите: „Стягайте се, защото ни чакат битки! Опасни хора има срещу нас. Проявява се двоен стандарт всеки ден. Непрекъснато разкриваме скандални факти около кабина на Радев. Представяте ли си, ако всичко това се правеше от ГЕРБ!?“.

По-късно МГЕРБ облагородиха и част от зоните за отдих.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още