Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Хората имат инстинкт, кога да се направи промяна и кога да се приключи с нея (ВИДЕО)

Политика

Борисов: Хората имат инстинкт, кога да се направи промяна и кога да се приключи с нея (ВИДЕО)

Борисов: Хората имат инстинкт, кога да се направи промяна и кога да се приключи с нея (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Хората са умни и имат инстинкт, кога трябва да се направи промяна, и кога трябва да се приключи с промяната, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той заяви, че в резултат на управлението на ГЕРБ България е била готова за членството в Еврозоната, но безогледното харчене на пари от страна на ПП-ДБ е довело до провал.„Еврозоната беше готова, а те я провалиха с безогледното харчене на пари. Това са фактите“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Той отбеляза, че сглобката е съществувала около 10-11 месеца, която отвън е изглеждала прилично, но от вътре е имало само проблеми – огромни дефицити и никакви реформи.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че само от „Балкански поток“ страната ни е спечелила за няколко години 1,3 млрд. лв. Той обърна внимание и на факта, че след „изключително антируските действия на партията на промяната в България има изключително руски газ“.

Борисов заяви, че в момента се разпространява лъжата, че Пеевски командва ГЕРБ.

„Пеевски, когато се създаде ГЕРБ, беше малко дете“, каза Борисов. Той заяви, че тези неверни неща се разпространяват, защото ПП-ДБ не могат да кажат на своите избиратели, че заради постовете, самолюбието и пътуванията в чужбина са счупили правителството. „Те трябва да намерят някой виновен, това е ГЕРБ“.

Борисов призова ПП-ДБ да не преиначават историята около преговорите за ротацията. Той напомни, че когато Асен Василев е дошъл при него със списъка с министри, лидерът на ГЕРБ лично е задраскал имената на Жечо Станков и Христо Гаджев.

Не преиначавайте историята, защото още дълго време може да бъдем управлявани от служебни кабинети, заяви Борисов. Според него сега след поредните избори трябва да се работи в партньорство. „Нека да седнем и да направим нещо стабилно за след изборите. Да седнем и да говорим как ще се стабилизира държавата след европейските и парламентарни избори. И сега съм готов на това“, добави той.

„Не знам дали следващите дни в парламента ще намеря достатъчно подкрепа да забраним не само руския петрол, но и руския газ“, каза Борисов. „Тогава ще ги питам всички комисионери на гръцките фирми, защото само от там влиза газ". 

„Аз им знаех пъкления план - да ни извият ръцете, за да вземат всички министерства, ДАНС, МВР. И аз се чудя защо този запис, който Радости Василев предостави официално, не е криминален, как тези млади образовани хора, които дойдоха от чужбина, намериха Бойко Рашков. Сега пудели, кучета... Всичко ми се изяснява. А къде намериха Модев, Терзиев?“, каза още Борисов.

„Призовавам ги да не прокарват лъжливи твърдения - на преговорите не са били ДПС, а само четирите момичета от нашите и четирите момчета от техните“, изтъкна лидерът на ГЕРБ. Борисов подчерта, че хората, които са се снимали с кучета и котки и са се изцапали, вече няма как да бъдат министри.

„Време е да спасим България от спасителите!“, призова лидерът на ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети