Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов и Фандъкова призоваха: Не прекрачвайте граници

Политика

Борисов и Фандъкова призоваха: Не прекрачвайте граници

Борисов и Фандъкова призоваха: Не прекрачвайте граници - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът Бойко Борисов и кметът на София Йорданка Фандъкова призоваха медиите да не прекрачват човешките граници в предизборната кампания.

„Не приемам опитите чрез публикуването на лични снимки на едно момиче да се уязви кандидат за кмет на София. С подобни похвати се прекрачват граници, които досега не са били преминавани. Не приемам такъв тип действия и категорично ги осъждам.“

„Има граници, които не могат НИКОГА да бъдат прекрачвани – това са границите на човешкото достойнство. Опитът да се уязви един от кандидатите за кмет на София по такъв отвратителен начин, е не само недостойно, то убива смисъла от всичко, което правим. Казвам го като човек и жена! Изборите идват и заминават, но трябва да останем човеци!“

Повод за призивите стана публикация в медия - неприлични снимки на приятелката на един от кандидат-кметовете, което е недопустимо прекрачване на границите на личния живот и достойнство.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ЦВЕТАНОВА ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА НАЙ-УСПЕШНИТЕ БГ ПРЕМИЕР И КМЕТ НА СИНЯ СОФИЯ! Личности с морал, не биха си публикували подобни снимки. Днес с право да се срамуват от миналото си. Те да се срамуват, не тези, които ги гледат... Вероятно имате право, но ние също бяхме обиждани като "дебили", а държавата ни сравнена с "блато" от личност, спусната като парашутист за ПРЕЗИДЕНТ. Търпяхме фалити, разграбване, приватизация, банкови и пенсионни фалити и разграбени, Лукановата зима, празните магазини, променената ни история в учебниците. Днес с право се питаме "КОИ СМЕ И КАКЪВ Е НАШИЯТ ПРОИЗХОД" И СЪСИПАНАТА НИ МЛАДОСТ. 60% сме за ЕВРОПЕЙСКА Б-Я И ПЪТЯТ ПО КОЙТО СМЕ ПОЕЛИ ЗАЕДНО !!! УСПЕХ Г-Н БОРИСОВ И Г-ЖА ФАНДЪКОВА! В БИТКАТА ДА ЗАПАЗИМ СИНЯ СОФИЯ СМЕ ЗАЕДНО!
06.09.2019 18:54 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати