Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов и Медведев ще открият Българо-руски бизнес форум в областта на туризма

Политика

Борисов и Медведев ще открият Българо-руски бизнес форум в областта на туризма

Снимка:

Ще се обсъдят общи инициативи за развитие на туристическия сектор

Министър-председателят Бойко Борисов и премиерът на Руската федерация Дмитрий Медведев ще открият Българо-руски бизнес форум в областта на туризма. Във форума ще участват министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на икономическото развитие на Руската федерация Максим Орешкин, кметове и представители на българския и руския туристически бизнес.

На Българо-руския бизнес форум ще се обсъдят общи инициативи за развитие на туристическия сектор, както и мерки за насърчаване на двустранните пътувания. Ще бъдат дискутирани възможностите за насърчаване и задълбочаване на сътрудничеството и контактите на туристическия бизнес на двете държави с институционалната подкрепа на правителствата на Република България и Руската федерация.  


Коментари (3)

lypelros http://bit.ly/2Qa0O75 60 Dollars NETFLIX CARD Free in 2020


KW:
Free Fake Cards For NETFLIX 2020
REDBOX Gift Card
Free Gift Cards On NETFLIX 2020
03.01.2020 04:43 / Отговор
seels Удобный сервис оптовых закупок товаров в Китае с последующей таможенной очисткой и доставкой до ТК Садовод, ТК Москва, Южные Ворота , Люблено и Лира. Логистическая компания Азия-Трейдинг осуществляет прямые поставки с оптимизацией расходов.
07.05.2021 18:57 / Отговор
evobia Оптовая продажа грузовых шин 315 80 R22.5 для карьерной техники производство Китай Shandong HAOHUA Tire Co., Ltd.
01.12.2021 17:53 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема