Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов инспектира строежа на компресорна станция „Расово“ от хеликоптер

Политика

Борисов инспектира строежа на компресорна станция „Расово“ от хеликоптер

Борисов инспектира строежа на компресорна станция Расово от хеликоптер - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът Бойко Борисов инспектира строежа на компресорна станция „Расово“ от хеликоптер. Той излъчи на живо във Фейсбук кадри от строително–монтажните работи на бъдещата площадка, която е част от проекта за разширение на газопреносната инфраструктура на „Булгартрансгаз“ от българо-турската до българо-сръбската граница.

„Стотици километри подреден газопровод – въпреки карантината“, посочи премиерът

Министър-председателят Бойко Борисов разгледа от въздуха

„Това е напредъкът на компресорните станции, най-мощни компресори, които да увеличават напора по Балкански поток. Виждате за един месец какъв напредък има. Тук се работи на пълни обороти. Близо 240 км има положени тръби. Хората видяха как се полагат тръбите“, заяви по време на инспекцията по въздух премиерът Борисов.

Министър-председателят допълни, че се работи при пълно спазване на противоепидемичните мерки. Борисов подчерта, че в същото време земеделските производители продължават да извършват селскостопанската дейност и полетата са обработени и засети.

„Навсякъде трактори и машини, едновременно със земеделието „Балкански поток“ си върви. И всички си получават заплатите. В тази криза всяка заплата облекчава и помага, дава възможност да даваме на тези, които нямат“, категоричен беше Бойко Борисов.

 

Публикувахте от Boyko Borissov в Четвъртък, 16 април 2020 г.
Публикувахте от Boyko Borissov в Четвъртък, 16 април 2020 г.

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети