Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов измина над 2000 км за четири дни

Политика

Борисов измина над 2000 км за четири дни

Борисов измина над 2000 км за четири дни - Tribune.bg
Снимка:

Въпреки спекулациите в определени медии – премиерът шофира с колан

Над 2000 км. само за четири дни – такова разстояние вероятно е измерил километражът на колата, шофирана от премиера Бойко Борисов. Министър-председателят вече няколко дни кръстосва страната и прави инспекции на пътища, открива заводи и провежда срещи на високо ниво в столицата.

В петък обиколката на Борисов започна  с инспекция на строежа на АМ „Хемус“. Отсечката трябва да бъде завършена през 2023 година. На следващия ден беше в Стара Загора, където обеща 500 000 лв. на общината за откупуването на 80 дка частни улици.

В неделя ГЕРБ проведе в София основното събитие от предизборната си кампания в присъствието на водещия кандидат за председател на ЕК Манфред Вебер. Вечерта имаше и среща с немския външен министър.

Наситен с пътувания беше и днешният понеделник. Премиерът откри разширението на завод „Костал“ за компоненти за автомобилната индустрия в Пазарджик. Последва визита в Асеновград и инспекция на реконструирания 10-километров участък от второкласния път. По-късно през деня премиерът присъства на началото на строителните работи по изграждането на обходния път на град Поморие. Участъкът е част от първокласния път I-9 Слънчев бряг – Бургас.

В следобедните часове се запозна с извършените от „Булгартрансгаз“ ЕАД дейности по разширението на газопреносната инфраструктура от българо-турската граница до българо-сръбската граница.

В някои медии се появи информация, че премиерът не спазва правилата за движение по пътищата като не слага колан докато шофира. Това очевидно не е истина, защото на кадрите на Борисов зад волана, коланът ясно се вижда.  

КадърКадър

КадърКадър


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати