Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Как да намерим дефект на опозицията, като нищо не са направили за България

Политика

Борисов: Как да намерим дефект на опозицията, като нищо не са направили за България

Борисов: Как да намерим дефект на опозицията, като нищо не са направили за България - Tribune.bg
Снимка:

От опозицията вече усещат, че ще загубят и тези избори, стават злобни и жлъчни, каза премиерът

„Искаме нещо да им намерим дефект, но те нищо не са строили, нищо не са правили.“ Това каза премиерът Бойко Борисов, който беше на посещение в Стара Загора. „От опозицията вече усещат, че ще загубят и тези избори, стават злобни и жлъчни – гледахте дебата. Те нямат какво да покажат“, допълни Борисов.

„Следващата седмица ще открием нов германски автомобилен завод в Пазарджик. Плюс околовръстното, пътят Пловдив – Асеновград. Искам да видя дали за сезона ще успеят да стане пътят до Слънчев бряг, за да няма тапи изобщо. В Бургас световно първенство по лека атлетика ще се провежда – и там искам, да видя как вървят нещата следващата седмица“, заяви Борисов.

Той посочи, че в момента в България се правят огромни строежи. „И те затова беснеят – яд ги е, защото виждат, че и доходите се вдигат, и инвестициите са големи. Виждате президента като има нещо хубаво, вика: „това хубаво, онова хубаво“. А иначе лошото само за правителството. Разбира ме ги, и те водят своята политическа стратегия“, коментира Борисов поведението на БСП.

„Онзи ден и „Гардиън“, и руските медии излязоха с коментар за мен. Но и двете внимателно казват, че добре се оправям. Трудно ми е, но балансът засега го има. Успяхме да водим балансирана политика и с Русия, и със САЩ. Аз се съпротивих Черно море да стане зона на конфликти, защото това е най-опасното. Важно е, че успяхме и с Турция да се разберем и сега да имаме 0% миграционен натиск, когато в Европа се сцепват. За чужди оръжия на територията на България аз не съм чул“, подчерта още премиерът.

Искаме отвсякъде да можем да получаваме газ, за да може България да е независима, каза още Борисов във връзка с предстоящото започване на строежа на интерконектора с Гърция.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ИСТИНАТА БКП/БСП са постигнали много: Фалит на държавата; най-голямото рекордно разграбване чрез приватизацията; фалит на 16 банки; 55-60 млрд.евро са изнесени по времето на у-нието на Станишев и Тройната коалиция; фалитът на КТБ и обв.МИЛИЙОНЧЕВА с присвоени 25 млн.евро+700 000 (пари на вложителите). КОЙ БЕШЕ КАЗАЛ "ВЕРВАЙТЕ МИ", "ЩЕ ВИ ОПРАВЯ ЗА 800 ДНИ"! В това БКП/БСП водят първенство. Ще ни оправят за по-малко време. Те да за "РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС"!
19.05.2019 10:35 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп