Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Знам какво ще стане, ако кажа да вдигнат ръце тези „за“ избори, но да дадем още един шанс

Политика

Борисов: Знам какво ще стане, ако кажа да вдигнат ръце тези „за“ избори, но да дадем още един шанс

Борисов: Знам какво ще стане, ако кажа да вдигнат ръце тези за избори, но да дадем още един шанс - Tribune.bg
Снимка:

„Има в историята дати и събития, Господ е справедлив, дава на всеки изпитания, колкото може да понесе. Ние за 3 години минахме през много изпитания и за ужас на противниците си, станахме по-силни“.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов към актива на партията на Национално съвещание на ГЕРБ Делян Добрев. На форума Борисов и ръководството на партията представят проекта на споразумение за съвместно управление с ПП-ДБ до края на мандата на 49-ото Народно събрание.

„Знам, ако ви кажа да вдигнете ръце, ако сте за предсрочни избори, какво ще стане“, каза той на съпартийците си, но подчерта, че има няколко други теми, на първо място – разединението на нацията, проличало и на 3 март.

„Отивайки на избори трябва да знаем, че отивайки на избори, това разединение ще се разтрои. Много назад се върнахме за 3 години, но сега се правят стъпчици напред. Сега и да идем на избори, не знам как ще се води предизборната кампания“, каза Борисов.

Той призова да се даде още един шанс на преговарящия екип.

„Томислав Дончев, Делян Добрев, Николай Нанков… Шегувам се! Знам как ще реагират. Мария Назарян, Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева… Компетентни и твърди“, подчерта Борисов.

Той беше категоричен, че вече в „сглобки“ и подобни неща не му се участва и не иска вече да научава от медиите за важни за страната решения.

„А защо правят подобни назначения? Точно защото се готвят за избори, иначе Кирил Петков е много талантлив в продаването на мечти, но са узурпирали цялата власт – ПП, а не ДБ“, каза лидерът на ГЕРБ.

От пресцентъра на партията разпространиха работния вариант на споразумението.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети