Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов към Радев: Нито един медицински експерт не може да каже как ще се развие пандемията

Политика

Борисов към Радев: Нито един медицински експерт не може да каже как ще се развие пандемията

Борисов към Радев: Нито един медицински експерт не може да каже как ще се развие пандемията - Tribune.bg
Снимка:

С тези консултации президентът си измива ръцете с нас, каза премиерът

Много нечистоплътно е да искаш медицинските експерти днес да ти кажат как ще се развива пандемията през март. Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод на консултациите при президента Румен Радев по повод на датата за парламентарните избори. „Няма медицинско лице, което да излезе и да каже как точно ще се развие пандемията на 28 март“, заяви Борисов.

Той припомни, че президентът ясно е заявил тази дата още миналата година. Няколко пъти датата е била повторена. „Кой диктува на президента датата 28 март и кой сега му казва, виждайки социологическите агенции, че ГЕРБ е водеща политическа сила…Сега тази дата да бъде отлагана…“, коментира премиерът. По думите му ГЕРБ е готова за изборите на 28 март, а определянето на датата е изцяло в правомощията на Радев.

„Да ни вика на консултации, след като е казал дата, той си измива ръцете с нас“, заяви Борисов.

Той беше категоричен, че ще се подготвят изборите, така както се прави в другите европейски държави, ще се ползва техен опит и протоколи.

Борисов коментира нападките на Радев от вчера, който заяви, че Борисов е довереното лице на турския президент Ердоган и го обвини във връзки с ДПС.

ДПС си е партия, която си има почетен председател и председател и етническата карта е нещо, с което никой не трябва да си играе, особено с Ердоган и ДПС заедно. Моля да бъде по-внимателен с изказа си, заяви Борисов.

„Аз съм започнал да печеля изборите чисто мажоритарно, сам, без партия без нищо. Аз съм си побеждавал сам на изборите и българският народ ми е давал, каквото ми е дал досега като доверие“, заяви премиерът. И допълни: “С Турция ние водим най-добрата дипломация. Стокообменът ни минава милиарди долари и все повече инвестиции, особено в автомобилостроенете, минават през турски компании. И не на последно място нелегалната миграция, заяви още Борисов и определи спора му с Румен Радев като махленски. Да се вкарва президентът на друга държава в един вътрешно махленски спор, който вече дори не е вътрешнополитически, не е редно. Аз мога да кажа на президента, че е ортак с Черепа. Какво общо имам с Пеевски?“

ДПС е подкрепяла управлението в няколко момента – покупката на Ф-16, евроатлантическия път, Истанбулската конвенция, толкова – в нито едно друго нещо. От години не съм го виждал. Когато спихнат и нямат идеи, и вадят това, припомни Борисов и заяви, че не могат да му прикачат никой.

„ДПС си подкрепи Румен Радев за първия мандат, а не Цецка Цачева. Сега могат да направят каквото искат. Какво общо имам с ДПС? На места на тези избори битката ще е ГЕРБ-ДПС и тя ще бъда безкомпромисна. Голяма част от българските мюсюлмани отиват в ГЕРБ. Не могат да ми прикачат нищо“, каза още премиерът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (15)

Анастас #

Простия Шапкар това е правил цял живот ...
Псевдо дейност, привилегии, втора службица за курвата, ....

Малоумната ДСБерастия гласува за този Боклук,
както и ДеБъйните Олигофрени на Бойкикев.

(протоколиращо)
07.01.2021 10:41 / Отговор
дъно Дъното.
борисов влезе по време на брифинга на МНЗ за Ковид пандемията и изнесе монолог към Радев. Ако се съди по изненаданите лица на присъстващите, не беше канен. Ако се съди по езика на тялото и въздишките зад кадър - не беше и желан.
Но никой нищо не каза. Изслушаха го. Изчакаха го да се наприказва и да си тръгне.
Усещането беше като отношението към селския луд, който е неуправляем, но хората, от жал, не го натирят. В крайна сметка си е техния селски луд - отчували са си го от малък. Ей, кога беше, кога крадеше вафли и цигари. Сега е станал голямо келеме, но си го знаят. Не е агресивен. Дойде. Седне. Па си каже какво му е на сърце и си тръгне. Не боли.
Само на демокрацията, правовия ред и институциите им се разкатава фамилията, ама те нито се ядат, нито се пият. Може и без тях.
Аман.
07.01.2021 16:19
ГЕРБКП Мутрата Борисов нахлу насред брифинга на Щаба като викинг в Конгреса, прекъсна рязко говоренето относно ваксини и ковид, за да вземе думата, да изнесе монолог в отговор на Радев и да си тръгне, без да отговори на въпроси. Това е нивото на Еднокнижника -дъно. Сйщо е забавно да напблюдаваш карикатурата на диктатор Боко, как от началото на протестите бяга от журналистически въпроси. За десет години опростачване на обществото, мутрата уби и демокрацията. Мутрата Борисов не само е вреден, той е опасен.
07.01.2021 10:41 / Отговор
. . . А бе трол недоклатен , я сподели колко пресконференции е направил Борисов , и колко Радев! Що не кажеш, на колко интервюта е участвал Радев, без предварително написани въпроси и отговори! Аз се сещам само за едно интервю , пред Бойко Василев, и резилът беше уникален! И защо психо-десните пишеш ГЕРБСП, пък скачаш д браниш "говорителя" на Позитано, както Рада Дълбоката брани любовника си!
07.01.2021 10:46
oca pito Неграмотността ти е от злоба, oт липса на основно образование или част от трудовата ти характеристика? Мерси!
07.01.2021 10:48
ГЕРБКП "oca pito", всички орки на ГЕРБ са такива, не им обръщайте внимание, злобни и комплесирани простаци като вожда им.
07.01.2021 17:28
oka pito OK! Разбрах ГЕРБКП от кой тип орки е! Благодаря!
07.01.2021 17:55
Надблюдател Фатмакът Радев е като скъпо платена "манекенка" на повикване , която е на принципа...лоша реклама няма! Дали редува гафове и издънки, важното е да го дават по медиите и да се прави на фактор, от който нещо зависи! Всеки път , когато е трябвало да излезе с някакво решение, се е надувал като пуяк, и по фатмашки е гледал да се накара на опонентите! Жалък цирк...! Ще си остане един пълен Фигурант на ...Черепа!
07.01.2021 10:41 / Отговор
Furlata Очевидно интелектуалното ниво на Борисов е по-високо от интелектуалното ниво на всичките му душмани, взети заедно! Кога ли ще се научим, че има ляво и дясно, както и че от качеството на опозицията зависи развитието на обществото, ако приемем, че управляващите са корумпирани и некадърни!? За задкулисието и за статуквото светлото бъдеще се отменя! Малко ли е?
07.01.2021 10:46 / Отговор
Тартаковер Тук си прав да мислиш така. Всички нормалноинтелигентни хора оценяват твърде бедния умствен потенциал на премиера, усмихват се снизходително и западните му партньори, дори на такъв човек не могат да се обидят като казва че ги е еб-л с 200. Как да се засегнеш от простия? Самият той обаче е самокритичен с думите към своите избиратели : "Аз съм прост и вие сте прости". Това следва да му се признае.
Затова когато негови фенове възвеличават интелектуалното му ниво, автоматически се самоопределят с неговите думи. Така е. За съжаление успя да опростачи и държавата за тези 11 години със стила и метода на Главатар-мутра. Освен пълното съсипване на всичко в нея, докарването и до дъното на ЕС. Нещо което никой, който не е под запрещение заради деменция няма да отрече.
07.01.2021 11:24
Таракане, Защо всички манипулатори сте толкова гнусни в лъжите и демагогията! В цяло "изкуство" превърнахте умението да изкривявате думите на Премиера! За такива хлъзгави плужеци като тебе , Борисов беше казал .." А, значи те били умните, а ние сме простите..., тогава аз съм прост, вие сте прости , значи ще се разберем"!
Таракане , наистина ли си толкова "прост", че да не разбереш разликата?
07.01.2021 11:35
Тартаковер https://www.youtube.com/watch?v=tVVdsCxnhXA От 3, 04 минута !
07.01.2021 12:20
Furlata Мислиш ли, че има смисъл да ти отговоря? А някакво входно ниво поне, или ти си във форума по партийна линия?
07.01.2021 22:49
Нашият премиер си е луд, колкото Тръмп. Трябва да минават преди да се кандидатират на психическа експертиза, и особено като са управлявали дълго време. Мисля, че е време да се запише е Конституцията, премиер да има само един мандат, за да не крадат толкова много.
07.01.2021 17:42 / Отговор
. . . Всякакви помияри се изхождат по адрес на Премиера! Представям си до изборите, каква примитивна смрад ще се лее!
07.01.2021 20:26

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети