Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Като са само принтери, защо са им кодове?

Политика

Борисов: Като са само принтери, защо са им кодове?

„Това, което стана в последните дни не е добре. На нас ни беше най-приятно да побеждаваме с машини, само че се получиха укорими неща и бих визуализирал, за да ме разберете. Имате парола на телефона и компютъра, как бихте се почувствали ако някой иска да ви копира паролата?“.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който упражни правото си на глас в училището в Банкя.

„Като са само принтери, защо са им кодове? Много са им леки тезите и аз съжалявам, че не успяха да се справят с провеждането на изборите“, коментира той в изявление, което не беше излъчено по БНТ, БТВ и Нова ТВ.

И трите национални телевизии прекъснаха Борисов малко след началото на изказването.

„Смятам, че решението на ЦИК беше правилно, виждате, че става бързо и гласуването с хартия – за една минута“, посочи Борисов.

„Вие имате пароли на компютъра, как бихте се почувствали ако вашия противник в офиса ви снима паролата. Представете си вашият опонент ви е грабнал телефона и ви снима паролите. Като са само принтери машините защо са им кодове и защо ходят посред нощ да ги снимат. Защо в 22.30 вечерта дават пресконференция, че чак тогава са сертифицирани тези принтери“, коментира Борисов.

„Действащ министър казва как го заплашват да даде 1,2 млрд. за поръчки. Има един запис, в който точно за тези машини се говори, че са „ала – бала“, че проектът на Слави е провален. Нека да сме обективни“, призова Бойко Борисов, който призова ПП – ДБ да не се поддават на емоции.

„По-добре след изборите да се работи бързо и да довършим това, което сме започнали. Нека да преглътнем тези избори сега. Има да се гласува закон за енергетиката, да се гласува бюджет, емоциите са в деня на изборите, скоро ще има кметове, но важната цел за работата на тези кметове е да има държавно управление, за да приеме бюджета на държавата“, допълни Борисов.

 

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети