Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Набелязани са мерки за италианския боклук

Политика

Борисов: Набелязани са мерки за италианския боклук

Борисов: Набелязани са мерки за италианския боклук - Tribune.bg
Снимка:

Набелязани са мерки за италианския боклук. Това посочи премиерът Бойко Борисов и заяви, че на митниците ще бъдат проверявани влаковете и контейнерите.

„В момента съм разпоредил на криминалистите да изземват пепелината от тецовете. Така че, ако някой е горил, по пепелината ще хванем какво са горили“, заяви той.

Борисов отговори и на Асоциацията за дрехи втора употреба.

„Вчера асоциация за дрехи втора ръка излиза с писмо, че видите ли предлагам мораториум върху боклуците. Ние никога не ги разглеждаме, не сме ги разглеждали тях. Боклуци са това, което виждате в Бобов дол, на пристанището във Варна, в Плевен“, обясни още Борисов.

Той посочи, че в цялата страна ДАНС, МВР и Прокуратурата са ангажирани с проблема с боклука.

Относно решението за Перник да се пренасочи вода от язовир „Белмекен“ чрез водопровода на София, премиерът подчерта, че това е работещ вариант.

„Както пътят през Владая се използва от хората в Перник и София, така софийският водопровод ще даде възможност да прекараме вода от „Белмекен“ за Перник. Казвам го това, за да не започнат спекулации, че водата на София ще отиде в Перник. От „Белмекен“ водата през този водопровод просто ще бъде изтласквана. Просто ще ползваме инфраструктурата на „Софийска вода“, обясни премиерът.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати