Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов направи първа копка за изграждането на мост в Троян

Политика

Борисов направи първа копка за изграждането на мост в Троян

Борисов направи първа копка за изграждането на мост в Троян - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът инспектира и сепарираща и компостираща инсталация в града

Мостът над река Осъм ще е с дължина 43,2 км. и трябва да бъде изграден в рамките на година. Стойността на проекта е 2,2 млн. лв.  Изпълнението на проекта е също и първи етап от изграждането на обходен път на града.

„Мостът е етап от много по-голям проект за създаване на много по-добра организация на движението”, заяви кметът на Троян Донка Михайлова, която е от БСП.

„Когато ти е добър кметът, всичко върви“, заяви Борисов и посочи, че не се интересува кой от коя партия е.

„Само месец преди изборите сме противници“, отбеляза Борисов и добави, че след това централната и местната власт работят ползотворно заедно в интерес на гражданите.

Преди първата копка на моста, премиерът, заедно с кмета на града, вицепремиерът Томислав Дончев и зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков инспектира регионалното депо за неопасни отпадъци на общините Троян и Априлци.

„Миналата седмица за последно разговаряхме и отпуснахме 2.6 млн. лв. за третата клетка на депото за отпадъци, пак приблизително толкова - и за моста, а всички обществени сгради вече са санирани“, каза Борисов.

По време на посещението си в Троян министър-председателят разгледа санираните сгради на полицията и пожарната. Освен тях са санирани всички обществени сгради в града, както и 10 жилищни блока, а други 10 кандидатстват за реновирането.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети