Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов не изключи ново „ала бала“ с машините: Те са в техните ръце и в техните фирми

Политика

Борисов не изключи ново „ала бала“ с машините: Те са в техните ръце и в техните фирми

Борисов не изключи ново ала бала с машините: Те са в техните ръце и в техните фирми - Tribune.bg

Кирил Петков си е признавал пред мен за незаконния арест, заяви лидерът на ГЕРБ

„Ала-балата може да изненада пак. Машините са в техните ръце и в техните фирми. Ние, колкото и да ни откраднат от гласовете, колкото и като на Терзиев, да му прелеят с машините, вълната в момента за нас е толкова силна, че ще победим, предполагам. Въпросът е какво правим после? Първо ни трябва отчетлива разлика. Второ, всичко, което е могло да бъда, съм бил за личната ми кариера“, заяви в Ловеч лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Той добави, че може да заеме премиерския пост само, ако партията му има над 10% разлика и след свикан конгрес. „Няма ли отчетлива разлика, само ще катализираме още по-голямо разделение с моя кандидатура“, подчерта Борисов. И добави, че в ГЕРБ има много добри хора, които стават за всичко. Лидерът на партията припомни, че вече всичко е постигнал в личната си кариера и е заемал всички постове, които е могло. 

„Започвате да ме подбутвате да понеса целия удар върху себе си. Защо тези три години ги пропуснахме? Не е честно“, заяви Борисов като подчерта, че като се захване няма неизпълнено обещание. 

„Връщам си се към времето на Пожарната, пожарникарите, това си е моето място. Всичко друго беше дискредитирано, да те е срам да кажеш, че си бил“, коментира той. И се пошегува, че премиер може да стане, само ако дойдат да го извлекат насила от Банкя.

Борисов заяви, че Кирил Петков си е признал пред него, че е разпоредил незаконния арест на лидера на ГЕРБ.

Той констатира още, че със скандала със записите за кеша ПП-ДБ са провалили възможността БСП да им станат бъдещ партньор, защото ако се случи, то от ГЕРБ всеки ден ще им го напомнят. И призна, че е искал да им прати „хабер“ да се смирят малко в кампанията, но от днес нататък повече няма да го прави.

Борисов коментира изказване на депутат от ПП-ДБ. която казала, че за десет месеца в управлението са направили повече, отколкото ГЕРБ за 12 години. „Никаква срама няма тази мома! Как го свършихте с 30 депутата за 10 месеца, а аз с 69 не успях? Кой го свърши, бе? Ники? Или Гвоздейков, Цеков, Богданов? Кое свършиха? Земеделие, строителство? Парите за „Хемус“ ги няма, заминаха. И българите трябва да си понесем всичко, което сме си сътворили. Ние сме били с 34% (на изборите - б.р.), когато казахме, че ще направим еди-какво си. С 24-25% можем да кажем ще се опитаме. На 9 юни няма ли отчетлива разлика... знам, че съм по-добър от тях, аз съм ги изучил, но дали това ще е добре за държавата? Какви компромиси направихме, какви премиери имаше?“, каза още Бойко Борисов.

Борисов упрекна жителите на региона, че не са протестирали за спрения строеж на автомагистрала Хемус, както са го направили миньорите от Мини Марица Изток 

„Милиардите ви вече са загубени в Брюксел, това за вас е нормално. Говорят глупости за нас три години, милиардите през това време изчезнаха, не бяха усвоени. Три години безвремие“,заяви лидерът на ГЕРБ.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети