Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Не ни трябва някой равноотдалечен, а всички да сме вътре и да носим отговорност

Политика

Борисов: Не ни трябва някой равноотдалечен, а всички да сме вътре и да носим отговорност

Борисов: Не ни трябва някой равноотдалечен, а всички да сме вътре и да носим отговорност - Tribune.bg

Препълнена зала посрещна лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Ихтиман.

„Ще направя всичко възможно да има правителство този път“, обеща той пред събралите се негови симпатизанти и съпартийци. Лидерът на ГЕРБ отново подчерта, че партията му може да поеме отговорност, но не и с 60 депутати, а при наистина висок резултат на партията.

„Къде е в България равноотдалеченият човек за премиер, кой е тоя някой друг, да не е извънземен. Ние затова сме партия, за да понесем отговорност, затова идват хората“, каза още лидерът на ГЕРБ Борисов.

„Няма да ви позволя да съм отрицателния герой в телевизиите“, обеща той.

Борисов се пошегува, че от избори на избори, вече има предизборни тениски с всякакви номера на бюлетини.

„Все едно 7 пъти се женим за една и съща, а правим тържество. Трябва ни много добър резултат, иначе ще има нови избори. Ако направим резултат, гарантирам, че ще направя правителство“, увери лидерът на ГЕРБ.

Борисов осъди нападението на Иран с ракети срещу Израел и се обяви за незабавно примирие.

„До догодина важи още Дъблинското споразумение, има ново, което ще влезе в сила от 2026 г. Цели правителства в Европа паднаха само заради нелегалната миграция. Хората, които искаха разширение на Европа и нас вътре, говорят за затваряне на сухопътните граници на Германия. Те затвориха, Австрия затвори. Тези хора идваха в България да се учат и да видят как се пази външна граница на ЕС. Премиерът на Великобритания дойде на границата невярващ. Темата тук е много тънка и затова не ни трябва някой равноотдалечен, а всички да сме вътре и да носим отговорност и да са там тези, които могат и които имат хора зад гърба си“, каза Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети