Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Необходимо е всеки ден да се опровергават лъжи, които целят да плашат и да създават усещане за катастрофа

Политика

Борисов: Необходимо е всеки ден да се опровергават лъжи, които целят да плашат и да създават усещане за катастрофа

Борисов: Необходимо е всеки ден да се опровергават лъжи, които целят да плашат и да създават усещане за катастрофа - Tribune.bg
Снимка:

Мерките на правителството, взети заради пандемията са изключително правилни, каза премиерът

„Мерките на правителството, взети заради пандемията през последните месеци, са изключително правилни. Това се посочва в заключенията на мисията на МВФ в България, което означава, че сме на верен път“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов преди началото на правителственото заседание, което се проведе онлайн.

Премиерът Борисов подчерта, че в доклада на Фонда се препоръчват още повече средства да се дават за образование и че следващата година в тази сфера ще се инвестират допълнително още 700 милиона лева.

 „Необходимо е всеки ден да се опровергават лъжи и манипулации, които целят да плашат хората и да създават усещане за катастрофа. Затова аз винаги вярвам на международните и финансови икономически институции“, посочи още премиерът Борисов.

Мисията на МВФ у нас не очаква рязко увеличение на безработицата благодарения на мерките в сферата на заетостта. Според експертите фискалният дефицит ще бъде по-нисък от планирания, а салдото би следвало да остане на излишък. Затова министър-председателят Борисов призова министрите да продължават със социално-икономически мерки, които са в полза на бизнеса и гражданите. „Важно е да има и мерки за фискална консолидация в средносрочен план, когато пандемията е зад гърба ни и когато икономическото възстановяване е силно“, отбеляза премиерът пред членовете на кабинета.                                                                    

От МВФ са отбелязали, че страната ни е направила още една крачка за интеграцията си с партньорите от Европейския съюз, като се присъедини към Валутния механизъм II и Банковия съюз.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Катастрофата си ти, давай оставката и към бай Ставри!
11.11.2020 13:03 / Отговор
Анастас #

На Педерастчета от Соц-мрежите

- оставка НЕ даваме !!!

(поучително)
11.11.2020 18:29
Тартаковер Прав е, че е необходимо всеки ден да се опровергават лъжи, НО ТЕ СА НЕГОВИТЕ ! Основната констатация на МВФ е, че България трябва да се готви за ръст на лошите кредити ! При това в идните месеци, заради изтичането на мораториума върху плащанията. Това е последната констатация, всеки който иска може да види. Който не желае, за него е достатъчно да слуша ежедневните лъжи на този дебел политически измамник. Както знаем, тук гъмжи от такива прости хора, влюбени в дебелия лъжец.
А аз отдавна се отказах да коментирам и раздавам безвъзмездно на хора с интелект на амеби. Само от време на време кипвам от безумните лъжи на този, за съжаление и мой премиер, и разобличавам някоя от безбройните му измами. Макар да знам, че в тази медия това е сизифов труд...
11.11.2020 13:22 / Отговор
Bad Co На "дебелия лъжец" да му ядеш дебелия! Беше се изгубил по някое време и форумът беше дезинфектиран! Общи приказки и опорки като на Фатмакът-фигурант! На вас комуноидите лъжите и манипулациите в ДНК-то са ви навлязли! Дреме ми за Борисов , но въпреки всички недостатъци си остава най-добрия Премиер който сме имали! Колкото до "влюбените", май само комуноидите, които са ви резнали от държавната ясла, ставате и лягате с мисълта за него! А, и тези които тепърва ще си имате работа с...Гешев!
11.11.2020 13:33
ТАЗИ ДЕБЕЛА ЖЪЛТА КНИЖКА-ТАРТАКОВЕР, ВСЕКИДНЕВНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛЕКУВАНА............... ЛЕКУВАН ОТ:
-РУСОФИЛСКА НАРКОМАНИЯ
-СИСТЕМНО РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА ФАЛШИВИ НОВИНИ
-ВМАНИАЧЕНА ПРИВЪРЗАНОСТ КЪМ АЛЧНИЯ ЛЪЖЕЦ РАДЕВ....
11.11.2020 16:22
Furlata Всичко е ясно и точно с две думи: Катастрофата Тартаковер!
Найс, а?!
11.11.2020 13:35 / Отговор
На червените тъпи тролове Червени тролове има и тук,все пак не е лошо да им се пояснява,акви са утрепани,но може да е тук това брантията Сестра Галева и Мунчо...
11.11.2020 17:36 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети