Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Никак не е случайна появата на Трифонов на политическата сцена

Политика

Борисов: Никак не е случайна появата на Трифонов на политическата сцена

Борисов: Никак не е случайна появата на Трифонов на политическата сцена - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът се оплака от „тежък хейт“ по управлението

Във Велико Търново премиерът коментира отговорността на „Има такъв народ“ да състави правителство, ако ГЕРБ не успее. „Тези, които имат възможност да направят правителство, ако не можем ние, нямат право да дезертират. Това са десетки милиони нови за изборите и хаос“, каза още той.

„Мълчанието на втората политическа сила е от началото, такъв е техният стил на работа.  Във всички държави, в които се явиха на избори подобни политически сили, те веднага станаха първи, мога да изброя много - Украйна, Словения, Италия. Фактът , че ние сме с 200 хиляди повече пред най-добрия и талантлив изпълнител и водещ на политически предавания през последните 30 години е изненада дори за мен“, каза премиерът. 

Политическият дебют на Слави Трифонов и „Има такъв народ“ беше предшестван от „тежък хейт" към управлението в телевизионния ефир по btv, който е продължавал години наред, допълни министър-председателят.

„Не е случайна появата на Слави Трифонов на политическата сцена и резултатът му и това, че трябва да си поеме отговорността“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (13)

отврат! Изключително ниска мутренска класа е, борисов да напада отново президента и да го обвинява в "разделение" на нацията, когата съпругата на президента е в болница в серизно състояние. Просто за мутрата няма човешки граници. Мутрата си е мутра.
14.04.2021 12:48 / Отговор
неадеквтно! Ще видим утре какво ще говори пРезидентът.
Иначе що не се възмути от черните чували и анатеми под прозорците на внуците на премиера?
14.04.2021 12:54
отврат! Радев ли ги е разпъвал тези чували , че ми даваш този неадекватен пример? И да, говорил срещу тях, защото беше малоумно и беше ясно, че мутрата Борисов ще си направи ПР и от това,както когато се изгавриха с детето на Радев понеже ходило на купон и след това Борисов, за да се отмести фокуса от това, отново пусна някакви "протестиращи" пред къщата с внуците му и да се направи на жертва. Елементарни милиционерски трикове.
14.04.2021 13:08
axaxaAXAxaxaxa Я по-добре кажи ти от кои си - от отровените, от червените, от увредените или от джендърите?
14.04.2021 13:34
Anonymous Каза ли нещо, или си циклиш на едни и същи "опорки"? Изборите минаха, и дори да са "мутри", явно българите ги предпочитат пред "меките" китки! Ти си същия като Ристю и неговата сянка...един Дришльо , ама смърди за десетина!
14.04.2021 13:35
Отговор А бе Оли, чу ли поне веднъж Радев да се е разграничил от тези чували, бесилки, блокади и терор срещу нормалните хора? Поне веднъж! Поне веднъж да е поел за нещо някаква инициатива, или някаква отговорност, дори и за собствените си постъпки ,или за тези на подчинените му ? И за това ,че жена му е попаднала в болницата, и затова ли пак Борисов им е виновен!
Съвсем откачихте! Да не говорим ,че Борисов даже и защити сина му от медиите след поредната му изцепка, а Радев се покри като плъх, и остави Президенството да отговаря вместо него! Кой е мутрата!
14.04.2021 14:15
Покажи всички
Нахалитетът Борисов е издигнат от Бригадир Аспарухов, това си е продукт на олигарси, ДС, милиционерите, на турския агент Сава, както и всички чугунени комунисти, които станаха и масони. Този е срам и позор, не само за България, но и за ЕС. Той срути конституцията, замрази парламента, превърна републиката в мафиотска клика. Ако бяхме друга държава, вече щеше да е в затвора.
14.04.2021 13:17 / Отговор
мдааааа чичко доктор не ти ли е казал какво значи плещенето за тлъсти шлангове по всеки повод.
14.04.2021 13:42
. . . Оли, много ти е стара "опорката", и бабите няма да ти се вържат! Борисов управлява три успешни мандата, та не се налага евтин трол да ни обяснява за него! Факт е , че и след третия мандат пак е първа политическа сила, а това че се занимавате само с него говори, че сте абсолютно неадекватни, и хал-хабер си нямате понятие как се управлява държава!
14.04.2021 14:20
ЗНАЕШ ЛИ ОТВРАТ АМА ХИЧ НЕ МИ Е ПРЕЗ ОНАЯ ЗА ПРЕЗИДЕНШАТА.
ТЕ НЕ РАЗБРАХА ЕДНО НЕЩО В ЖИВОТА , ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ
ЕДНАКВИ ПРЕД ГОСПОД..И ОНИЯ НЕЙНИЯ КАТО СЕ ПРАВИ НА ГЕРОЙ, ГОЛЯМ МУНЧО.
НО ДАНО СЕ ОПРАВИ ЖЕНАТА.ТОВА ГО КАЗВАМ ОТ ЧОВЕЩИНА, А НЕ ,ЧЕ Е НЯКВА
ПЪРВА ДАМА. ДРЪН - ДРЪН ЯРИНА.
14.04.2021 14:28 / Отговор
Ама Как се връща всичко!Черните чували да не му потрябват на МУНЧО сега.
14.04.2021 17:07

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати