Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Никога не е имало такива репресии, искат физически да се разправят с тази партия (ВИДЕО)

Политика

Борисов: Никога не е имало такива репресии, искат физически да се разправят с тази партия (ВИДЕО)

В момента няма предизборна кампания. Никога не е имало такива репресии. Влизат в къщите, тормозят граждани, карат ги да подписват декларации. Кога е имало такова нещо? Те просто искат физически да се разправят с тази партия

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти във Видин.

Той за пореден път изказа опасения за готвени изборни манипулации посредством машините.

„Тези флашки се правят навън. Шансът ни е да отидем масово да гласуваме. И то не че е важно толкова да сме първи, те ще направят уйдурма. Но отново няма да направят правителство. Така – без парламент, без демокрация, най-лесно се управлява“, каза той.

"Само обичат да си измислят. Като с Барселона и сега днес испанската прокуратурата им го каза - че е лъжа. Австрийски журналист ме попита не ме ли е срам, че съм подслушвал толкова хора. Питах кои. От Бойко Рашков бил чул. А Стефан Янев чул от медиите. Сами си ги разправят и ги разпространяват", възмути се Борисов.

По думите му мутрите са в другите партии, а Слави Трифонов не иска да е депутат или премиер, защото това ще значи да носи отговорност и да полага  подписа си под документи.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че в следващите 2-3 години държавата трябва да строи усилено в Северозападна България.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати