Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Няма по-хубаво от времето със семейството!

Политика

Борисов: Няма по-хубаво от времето със семейството!

Борисов: Няма по-хубаво от времето със семейството! - Tribune.bg
Снимка:
Премиерът Бойко Борисов отправи поздрав по случай Бъдни вечер и Коледните празници. 
"Няма по-хубаво от времето със семейството! Спокойни празници на всички!", написа министър-председателят, който сподели снимка с двамата си внуци в социалните мрежи.

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (32)

Пунта Мара Другаря Борисов използва тези две невинни деца постоянно за политическа пропаганда и кризисен ПР. Не му пука да прекрачва всякакви морални граници. Важно му е, както всеки диктатор като Сталин, Хитлер, Ким Чен Ун и останалите, които използват деца, за да се правят на човечни. Това му бяха и съветниците за "конституционните промени", с които тупаше топката два месеца и си направи поредната пълна гавра с държавата, за да се задържи на власт като всеки комунист.
24.12.2020 20:59 / Отговор
Браво на Бойко Позитивен така трябва ,прав е.
24.12.2020 21:05
Отговор Гнусните тролове така са озверели, че не знаят мярка в изцепките си по адрес на Борисов! Сеейки помия и омраза смятат, че ако някои намразят Борисов, току виж заобичали тях! Пълни кретени! И във този свят празник са готови да сеят отрови! И такива се гласят да докопат властта,представи си!
Жив и здрав да е Борисов, и семейството му , и нека комуноидите се удавят в собствената си злоба!
24.12.2020 21:54
Пунта Мара "Отговор", много си злобен, сигурно и лицето ти се криви от злоба, като плюеш по хората, които казват нелицеприятни истини за господаря ти Борисов. Весели празници, макар че вие комунистите от ГЕРБ сте атеисти и християнството го използвате само за политически цели.
24.12.2020 22:12
Отговор Виждам ,че тролското разстройство не те изпуска! Не се тревожи за моята "злоба", тя е в отговор на гнусни манипулатори като тебе! Хайде , пък след празниците току виж се е появила някоя нова гънка от изгладените ви мозъци , и сте променили "опорките" с Борисов- "комунист"! Понапънете се малко , па може и да успеете!
24.12.2020 22:27
Пунта Мара Какъв отговор даваш на коментара ми? Никакъв, само инфантилни плюнки. Или искаш да кажеш, че на снимката няма деца?
24.12.2020 22:57
Покажи всички
Гергана Гацева Сладури! Весели новогодишни празници желая!
24.12.2020 21:00 / Отговор
РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!..... СВЕТЪЛ, ПРАЗНИЧЕН ДЕН ЗА ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ.................... БОГ ДА ДАВА ЗДРАВЕ И РАЗУМ НА БЪЛГАРИТЕ....... И НА УПРАВНИЦИТЕ, КОИТО РАБОТЯТ ЗА ТЯХ......
ПО ДЕЛАТА ИМ ГИ ПОЗНАВАМЕ!
БОЙКО БОРИСОВ РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИТЕ........ И ЗА ХРИСТИЯНСКОТО СИ СЕМЕЙСТВО........
С БОГА, НАПРЕД, БЪЛГАРИ!!!
24.12.2020 23:14
! На Бъдни вечер Борисов гушка внуците, а всички останали дни - Пеевски и Доган.
Весела Коледа!
25.12.2020 10:25
Хаха! Патологичен нарцис, вместо книги, свои снимки си е сложил да се гледа. Болен човек с тежки комплекси.
24.12.2020 21:03 / Отговор
Мина Пожелавам на нашия премиер повече мигове като този , с пълна с радост душа и прегърнал бъдещето с две ръце.
24.12.2020 21:08 / Отговор
Тартаковер В навечерието на Бъдни вечер искам да задам само един въпрос.
Вярно, много хора са гласували за ГЕРБ, благодарение на "харизмата" на този човек. Ще оставя на страна измамите, купения вот, другите лъжи, гласувалите мъртъвци... Освен тях обаче са гласували и много умни, стойностни, интелигентни хора.
Сега след всичко това, което виждат, отново ли ще изберат лъжата и корупцията? Вярно има такива които ще бъдат принудени да гласуват за него заради административни облаги и задължения, други ще вземат пари за гласа си, трети за да запазят работата си...Но въпроса ми се отнася до онези, които виждат всичко и не са зависими от тези неща, не продават гласа си, мислят...
Ако отново изберем това, което ни направи най-отвратителната, корумпирана държава в Европа, на кого можем да се гневим?
24.12.2020 21:53 / Отговор
Таракане, Мърша недоклатена, каква предизборна агитация те тресе в този свят празник! Борисов е най-успешните Премиер който сме имали! Това не можахте да разберете с изгладените си мозъци, че ако е печелил избори ,това е със свършена ...РАБОТА! Показа че могат да се изкарват пари и със работа, а не само с крадене! Хайде дано и на вас ви просветне малко , макар че аз съм песимист!
24.12.2020 21:59
123 Освен "шкафчето", аз за друга корупция не съм чула или видяла, та къде е тази корупция срещу която се борите, нещо като "черно на бяло"? Внушенията и промиването на мозъци знаем от кои "достоверни" източници идва, но все пак има интелигентни хора, които вярват на фейкове и лъжи повторени 100 пъти, а това не е нормално. Борисов трябва да се оттегли, но не защото е корумпиран, а защото времената са динамични и колкото и да се надявахме не е достатъчно твърд. Той е набожен и смята, че диалогът е важен и не се бори, а само се защитава....а един лидер трябва и да напада, защото е прав и го знае!
24.12.2020 23:41
до 123 Абе КТБе е Горанов бе?! Какво стана с онези несъбрани 700 милиона неустойка за хазарта? Това е само един от многото ежедневни примери с тоталната корупция на шайката ГЕРБ и Борисов.

ПП: Другарско, набожен комунист няма. Би било хубаво да правите разлика между театър, за привличане на прост електорат и реалност. Ако нямате тази способност, сте обречени да заменяте една проста мутра като Борисов с друга проста мутра като него във един вечен кръговрат.
25.12.2020 00:47
Тартаране колкото и да се напъваш Срещу Бойко няма да харесаме повече Слави , така че остави
25.12.2020 02:03
Аз игнорирм таратора А ти?
25.12.2020 17:46
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети