Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: От две години не съм говорил с Радев - той е най-големият ми опонент. ПП са аматьори

Политика

Борисов: От две години не съм говорил с Радев - той е най-големият ми опонент. ПП са аматьори

Борисов: От две години не съм говорил с Радев - той е най-големият ми опонент. ПП са аматьори - Tribune.bg

Лидерът на ГЕРБ каза, че ако Радев върне Изборния кодекс ще помоли депутатите на партията да му гласуват ветото

„Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Асен Василев говори и ви каже „Добър ден”, може спокойно да си пуснете лампата”, коментира по Нова телевизия във включване по телефона лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той коментира твърденията на „Продължаваме промяната” за негови чести срещи с президента Румен Радев.

„Няма жив човек, който минимум две години назад да каже кога, как и къде съм се срещал с Румен Радев. Аз по телефона не съм разговарял с Румен Радев и един лъжец си позволява да лъже, прикривайки аферите в МВР, аферите в земеделието, аферите с Gemcorp, с газа. Защото и вчера казах,че само престъплението да не резервират газ на гръцките терминали, а да оставят нарочно частник да го направи до април догодина, е такава далавера, която ни струва по 200-300 хиляди лева на месец”, подчерта Борисов.”, добави Борисов. 

„Плевнелиев излезе и се отрече от тях. Сега се отрече и президентът Радев. Малко преди половин година Слави Трифонов се отрече от тях. Корнелия Нинова се отрече от тях и ги нарече „аматьори”. Такива хора, както и 200 000 по-малко гласували българи за тях”, припомни той.

На въпрос че кадри на ГЕРБ се връщат от служебния кабинет лидерът на ГЕРБ заяви, че „не знае кадър на ГЕРБ да е върнат в управлението.

Весела Лечева ли е нашият опонент на кмет на Велико Търново и е върнат кадър? Ако някой е работил по времето на ГЕРБ, това означава, че не може да работи повече ли? Защото тези аматьори са решили да се упражняват. Аз, ако бях на Румен Радев, щях да върна всички граничари, изгонени от Рашков на границата", обърна се той към водещите на сутрешния блок.

„Не мога да търпя лъжците, огромни групи да се разочароват от тях и само вие да намирате координация между Радев и мен”.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че ако Радев върне Изборния кодекс, ще помоли депутатите на ГЕРБ да му гласуват ветото.

„Ние победихме ПП в лъжите, с вълшебните флашки с 6 %, с техните протоколи. Няма да ви оставя дъвка да дъвчете и да ни привързвате някъде на друго място. Те сега се хванаха за кодекса като за спасителен пояс”, заяви още Борисов.

„Изобличихме лъжеца, панически търсейки спасителния пояс, Асен Василев да ни привързва с Радев. Радев ми е най-големия опонент, те са аматьори”, заключи лидерът на ГЕРБ.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети