Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов открива нова логистична база в Пазарджик

Политика

Борисов открива нова логистична база в Пазарджик

Борисов открива нова логистична база в Пазарджик - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът Бойко Борисов открива нова логистична база в Пазарджик.

Днес се открита поредната складово-логистична и производствена база на фирмата „Ариете Логистикс“ в града.

Поканени са и  финансовият министър Владислав Горанов, и министърът на икономиката Емил Караниколов.

„Ариете Логистикс „ЕООД е българска фирма, част от международната „Ариете Груп“ и вече шест години работи успешно на българския и международните пазари.

През 2018 г. тя закупи в гр. Пазарджик парцел от 82 000 кв. м за строеж на собствена производствено-логистична база. Още през февруари 2019 г. беше реализиран първият етап от проекта, който включва над 5000 кв. м сгради за складово – производствени нужди, в които работят повече от 200 души.

Вторият етап е производствена база с офисна част с площ 6920 кв. м. Ще бъдат поставени общо 103 шприца (молдинг машини). Ангажираните работници ще бъдат над 400 души.

Предстои проектиране и изпълнение на трети етап с площ от около 7000 кв. м, който ще бъде използван за складово – производствена дейност. След неговата реализация броят на работещите ще надхвърли 1 000.

Публикувахте от Boyko Borissov в Петък, 3 юли 2020 г.

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Иво Много ми е интересно президента кога ще привлече чужди инвестиции в България!До ден днешен почти не се чуло той да отиде в някоя държава и привлече вниманието им там, и да дойдат тук някой и друг инвеститор да построят завод за производство на нещо каквото и да е то!И така ще има доходи на народа!Той привлича вниманието върху себе си само, и единствено, че върши игри!
03.07.2020 12:24 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети