Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов печели в лидерските битки

Политика

Борисов печели в лидерските битки

Борисов печели в лидерските битки - Tribune.bg

София 25 МИР изпраща 14 депутати в парламента. Бойко Борисов получава 21,8%, а листата, водена от Христо Иванов – 19, 1 на 100. Това сочат данните на „Маркет ЛИНКС“, цитирани от БТВ.

Във Варна местната листа на ГЕРБ се води от Костадин Ангелов и получава 25,1%, а Слави Трифонов води листата на „Има такъв народ“ и е с 15,4 на 100 от гласовете на варненци и е втора политическа сила.

Във Велико Търново листата на Костадин Ангелов води, следвана от Андрей Чорбанов от ИТН, следвани от БСП и Явор Божанков.

В Бургас начело са ГЕРБ с Любен Дилов, а „Има такъв народ“ и тук са втори с водач Ивайло Вълчев, следвани от БСП и Петър Кънчев.

Подредбата в Пловдив – 23,9 на 100 за листата, водена от Бойко Борисов, следва „Има такъв народ“ с Тошко Йорданов, следвани от листата на БСП и водач – Корнелия Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Българин Направо отвратен от резултатите !!!
ЧАЛГАРА ,простак и ПРОСТАЧКА Мая и предателите от Да България руските марионетки!
България така няма да е във Европа това правят днешните младежи които уж искат да живеят като на Запад и не били на протестите за да защитават мафиотите !
Абсолютна простотия! Днес България беше върната отново във 90 години ! Браво на българската младеж,подхлъзнат от глупостта си и наивността си! Халал да са ви тези простаци влизащи във парламента те ще ви покажат какво е управление!
05.04.2021 00:53 / Отговор
Дундьо Абсолютна истина.
05.04.2021 09:20
Прост народ Слаба държава
05.04.2021 12:13
Втория по гласове се скри Бил имал симптоми
05.04.2021 12:14
Българският народ избра чалгата! Но също така българският народ показа, че единственият незаобиколим фактор в политиката е ГЕРБ! В крайна сметка след цялата помия, която се изля върху ГЕРБ, резултатът на партията със сигурност кара кукловодите на Чалгаря и мутрите да плачат! Докато ние сме тук и гласуваме, ГЕРБ ще е първа политическа сила!!
05.04.2021 10:10 / Отговор
Втория по резултат в Пловдив е изключително просто момче и много скоро ще разбере, че "тая работа не е като оная"...
05.04.2021 11:50 / Отговор
Татулова Първо, трябва да сме наясно, че мигранти ще решават вота в бъдеще! Да, вероятно няма да са такива, които сме ги пуснали да влязат в България и са получили избирателно право, а ще бъдат българите в чужбина, които слугуват и направо робуват в Европа и по света, не могат да се върнат, но се чувстват прецакани, че България не е онова лошо място за живеене, което са напуснали и ни го връщат тъпкано, под звуците на долнопробна чалга! Да не говорим какво е разочарованието, че не ги чакаме с отворени обятия, хляб, сол и гарантиран доход!
Второ, надеждата на хората на средна възраст като мен беше, че няма да има връщане назад, но се оказа, че европейският път на развитие не е магистрала, а стръмен и хлъзгав склон!
Не знам за вас, но аз виждам дългата ръка на Доган!
05.04.2021 12:25 / Отговор
ЧукЧук Бойко Президент! Експертно правителство с Томислав Данчев за премиер. ИТН ще се разпаднат на отделни групи и ще подкрепят правителството. Липсва само ВМРО,но морето може и да се подкваси.....
05.04.2021 14:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети