Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Най-добре е обща кандидатура на демократичната общност срещу диктатурата на Радев (ВИДЕО)

Политика

Борисов: Най-добре е обща кандидатура на демократичната общност срещу диктатурата на Радев (ВИДЕО)

Борисов: Най-добре е обща кандидатура на демократичната общност срещу диктатурата на Радев (ВИДЕО) - Tribune.bg

„Никога не ми е бил интересен президентският пост“. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение в Перперикон. Той е придружен от младежи на партията и от депутати.

Борисов каза, че скоро, до седмица- две, ще стане ясна кандидат-президентската двойка на партията.  „Най-добре е да има една кандидатура на демократичната общност срещу диктатурата на Радев“, каза лидерът на ГЕРБ.

Според него предстоящите президентски избори са предизвестени. „Тези популисти, особено лицемерът Радев, говореха колко е важно за честни избори да се броят квитанциите след машините. Ще ги броят и ще ги докарат така както им трябва. Аз знам, че съдията е купен“, каза Борисов.

Експремиерът пресметна, че новите избори ще струват 135 млн. лв. и като се сметнат средствата и за предходните стават половин милиард.

Затова според него при такава коалиция за бюджета в Народното събрание въобще не трябва да се ходи на избори.

„Видяхме в НС една много здрава коалиция и ви питам – защо не направиха правителство, след като най-важният закон за годината беше гласуван с такова болшинство“, каза още Борисов.

„Гласуваха бюджет само за няколко месеца, а защо не гласуваха за цялата година. Защо е този популизъм?“, попита Борисов.

По думите му в парламента хората досега не са гледали такова шоу, с толкова епитети, дори и в предаването на Слави Трифонов

На въпрос как ще коментира евентуалния проект на Кирил Петков и Асен Василев, Борисов каза, че всеки нов политически проект е добре дошъл в една демокрация.

„Аз не видях нищо да се случва нито във финансите, нито в икономиката“, допълни обаче той.

„Когато гледах Ники Василев искрено съжалих, че не стана премиер. Видях един много разумен човек“, каза Борисов по повод неслучилия се кабинет на ИТН.

Относно строежът на „Хемус“ лидерът на ГЕРБ съжали, че за 2 години е могла да се направи магистралата - „Румен Радев е убиец на Севера и на всичко на север “каза той и допълни: „Това е магистрала, която е като пълноводна река, която минава през Видин“.

По темата с изтеклия чат на Иван Гешев и пиарът на бившия премиер, Борисов каза, че всеки има телефон и културата е да не се гледа в чуждия.

Пиарът му- Севдалина Арнаудова – също направи коментар като заяви, че има телефоните на много политици и няма нищо нередно в тези съобщения.

Арнаудова допълни, че си е комуникирала и с Мая Манолова, и с Христо Иванов, с Радев и с жена му Десислава.

„Всички си обсъждат случващото се в парламента и е нормално да познавам всички", каза тя.

„Христо Иванов и Лозан Панов дали си чатят”, попита Борисов. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати