Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов поиска оставките на Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов

Политика

Борисов поиска оставките на Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов

Борисов поиска оставките на Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов поиска оставките на министъра на финансите Владислав Горанов, на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на министъра на икономиката Емил Караниколов.

Решението беше взето след среща на председателя на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов с областните координатори на партията. По време на заседанието координаторите на партията поискаха от Борисов освобождаването на тримата министри с мотива – опровергаване на внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в пряка зависимост от ДПС и Делян Пеевски. Според областните координатори ГЕРБ незаслужено търпи негативи заради спекулациите в обвързване с ДПС.

Партията оценява високо приноса на финансовия министър Владислав Горанов за приемането на България в чакалнята на Еврозоната и водената политика на финансова стабилност.

По време на срещата беше дадена и висока оценка и за вътрешния министър Младен Маринов, под чието ръководство МВР отбеляза добрите резултати в борбата с контрабандата, битовата престъпност и трафика и търговията на наркотици.

Беше оценен и приносът на икономическия министър Емил Караниколов за увеличението на чуждестранните инвестиции в България.

Министрите Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов декларираха пред премиера Бойко Борисов готовност да подават своите оставки незабавно. Тримата министри ще входират съответните документи за това още утре, съобщиха от Министерския съвет.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Гневна Борисов съвсем изпуши. Да не си мисли,че това ще усмири протестите.Напротив,ще искат всичко и сега.Освен ако няма нещо на ум...Ако зависеше от мен, бих натъртила носа на този фигурант,който броди из президентството, белким се освести и разбере,че е случайно там и да ходи да гледа бостан в Хасковско.
15.07.2020 21:14 / Отговор
Тартаковер Права си, Борисов изпуши. И си права да си гневна. Защото неговият път вече отива към бунището на политическите трупове(разбира се, ако не премине през бай Ставри). Нищо не може да спаси политическия престъпник, когато народната лавина тръгне. Дори да плачат и хленчат за него хора немислещи, влюбени, замаяни, омаяни... Защото измамника може да измами малко хора или повече, може за кратък, или по-дълъг период, но не може завинаги. А тези които не го осъзнават, ще си останат завинаги в плен на собствената си илюзия. Ти от тях ли си?
15.07.2020 22:06
Дрън-дрън Тартаковер Един да ми посочиш, по-кадърен и по-достоен от Борисов за този пост?! .... Мисли, мисли, ама не можеш. И колкото пъти излезе на избори, толкова пъти ще ги бие като "мачета у дирек". Ще ги матира с четири хода. Нали се сещаш, че няма как 5-6 хил.лумпенизирани протестъри, финансирани от червени престъпници да обърнат вота на над 6 мил. избиратели. Ма те нямат и 0,1% бре Савелий Григорьевич. Фигуранти и клоуни, управлявани от дрон :))
16.07.2020 00:34
Елемаг Бойко, ако пак клекне пред червените боклуци, го анатемосеам во век и веков и обявявам партията му ГРЕБ за престъпна организация, която вместо да изхвърли червените боклуци на бунището на историята където им е мястото - те постоянно ги реанимират! Да не отварям темата за това как Бойко нарочно натика Радев в президентството с нелепата кандидатура на Цачева и даже си го призна лятото на следващата година!
15.07.2020 23:14 / Отговор
Елемаг Ако Бойко пак подвие опашка пред натиска на червените боклуци, значи в него няма никакво мъжество и го е страх да влиза в решителни битки! Според мен някой яко му е разджуркал мозъка на езотерична тематика от даоистки тип, защото винаги бяга от конфронтации и е пацифистки настроен до безобразие - като някаква женичка! Мисли си, че винаги може да разчита на айкидо принципите в политиката и му признавам, че на моменти му се получаваше, но понякога си трябват ЯКИ ШУТОВЕ И ТУПАНИЦИ и сега е точно такъв момент! Ако сега Бойко пак за пореден път подаде оставка - ще гласувам за БСП и Корнелия Нинова - ЗАКЛЕВАМ СЕ! Поне да ни управлява някой с по-голямо мъжество от Бойко - вечно клякащия на комунистите! Бойко - оставката! Бойко - женичката!
15.07.2020 23:15
Елемаг Позор! Бесен съм! Да уволни най-читавите си миснистри под натиска на тълпата, плебеса и червените боклуци! Пацифизма на Бойко вече става нетърпим и минава всякакви допустими граници, то по-добре да ни управляват комунистите от колкото женичката Бойко дето 3 пъти народа му дава властта САМО ЗА ДА НЕ СА КОМУНИСТИТЕ, а той все им я връща! Е няма повече да стане тая работа! Пак ще го кажа, ако ще е така, то по-добре да ни управляват комунистите отколкото женчовци уж "антикомунисти"...
15.07.2020 23:25 / Отговор
Елемаг Бойко - хипара! Ей, тоя са го заченали на Бийтълс - заклевам се! Няма такъв отвратителен пацифист на цялата планета земя! Как беше вица за това дето като в Москва болшевиките пръднели и наще комунисти в София се насирали. И Бойко - оставката е същия относно оня христов принцип, дето като ти ударили един шамар по едната буза и трябвало да си подадеш и другата буза за още един шамар, само дето Бойко - хипара, комунистите като му зашлевят един цигански шамар по едната буза - той направо се обръща, сваля си гащите, нагъзва им се и си разтваря и двете бузи на гъза! Срам и позор! Омерзен съм че от известно време бях започнал да го защитавам него и ГЕРБ, а сега пак е решил да даде на червените боклуци да шибат България!
15.07.2020 23:36 / Отговор
До вечната Амбър-трактаковер Мислиш Бойко Борисов за по-глупав от теб?Добре,мисли си.Ако има бързи,повтарям бързи предсрочни избори-кой ще ги спечели според теб,а експерте-матросов?Помисли с празнотата между ушите си!
16.07.2020 09:05 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати