Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов посрещнат с аплодисменти в Плевен. На кой да се предадем, пита той

Политика

Борисов посрещнат с аплодисменти в Плевен. На кой да се предадем, пита той

Снимка:

Премиерът Бойко Борисов беше посрещнат с аплодисменти в Плевен, където е на инспекция на новата инфраструктура за връзка с магистрала „Хемус“, която е в участъка Ловеч-Плевен. „Няма да се предавате“, беше подканен Борисов от присъстващите. „На кой да се предадем, ние искаме, но няма на кой“, отговори той. И коментира опозицията. „Да застанат, да си кажат, ако са по-добри програмите от нашите, народът ще ги избере. Мината година имахме два избора- за евродепутати и местна власт… Всеки има право на действия, когато са в рамките на закона“, допълни Борисов.

Уникално съоръжение. Не можете да си представите какво правят българските строители от цялата страна. Уникално нещо и огромен напредък. Качете местните, прекарайте ги да видят, защото после по тунела и моста ще се минава за 10 секунди. А сега са накацали по скатовете, то затова не е и правено де. Тук като гледам само в този участък са над 1000 машини, коментира Борисов.

Отчет пред Борисов направи областният управител на Плевен Мирослав Петров, който го информира, че има забавяния в отчуждаването на земите. „Направете, каквото е необходимо, за да не се бави нищо, защото съм обещал на хората да пътуват за час и половина до София. Даже и по-бързо ще става“, каза Борисов и отново припомни, че е обещал: „Видя ли „Хемус“ готова, се пенсионирам. Нито е проектирано, нито е планирано всичко това, което в момента ние вече правим“, подчерта премиерът.   


Коментари (3)

НЕКАДЪРНИТЕ РУСОФИЛИ ЗАВИЖДАТ НА МОЖЕЩИТЕ БЪЛГАРОФИЛИ!...... ЗАТОВА СА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПРОТЕСТИ И МЕТЕЖИ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ, РЪКОВОДЕНИ ОТ ЛУМПЕН РАДЕВ.
КАЗАНОТО ОТЛИТА-НАПРАВЕНОТО ОСТАВА!
21.09.2020 13:43 / Отговор
Анастас #
Много точен коментар !!!

Само да допълня:
За Бой Пореден се готви
Поколението на 25-35 годишните.
Те са най-силно повредени от
ПРОСТАШКАТА ПАНДЕМИЯ - СЛАВИ ТРИФОНОВ.

Добре отгледани чалгари със загладени мозъци
+ второто поколение радиоактивни наследници на
Комуно-Соц-Простаците.

(предупредително)
21.09.2020 16:18
БРАВО ! НАПРЕД и само ПОБЕДИ г-н Борисов ! БЛАГОДАРИМ Ви за градивната и мъдра политика ! ЕЛЕКТОРАТА на ГЕРБ е по-обединен от всякога И СМЕ С ВАС !
21.09.2020 22:09 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още