Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Пожелавам честни и почтени избори, както ни нареди народът

Политика

Борисов: Пожелавам честни и почтени избори, както ни нареди народът

Борисов: Пожелавам честни и почтени избори, както ни нареди народът - Tribune.bg
Снимка:

Не може да имаш няколко процента и претенции, че говориш от името на народа

Пожелавам честни и почтени избори, за да може така, както ни нареди народът, да имаме някакви претенции. Не може да имаш няколко процента и претенции, че говориш от името на народа. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който гласува в училището в Банкя.

Борисов предпочете да гласува с хартиена бюлетина.

„Имаме близо 10 хил. машини за гласуване, хората могат да гласуват с тях, ако желаят. Можеше и със седмица по-късно да гласуваме, ако не беше инатът на президента. Това са най-скъпите избори. Близо 50 млн. лв.се дадоха за ваксините, 50 млн. лв. – за машините. Над 150 млн. лв. ще излязат изборите, според мен. Ако някой иска да даваме пари за вотове, вместо да за хората, това е негов проблем“, коментира Борисов.

„Пожелавам успех на всички. Ние водихме най-толерантната кампания, никого не обидихме. Показахме си направеното, показахме си резултатите. Получихме огромна подкрепа“, коментира още Борисов. 

„Не на последно място считам, че в петък най-голямата подкрепа беше получена от ЕК с 1,3 млн. ваксини. Това е подкрепа за българите. Не мога да не кажа – благодаря. Благодаря на комисията, на най-големите държави-членки, които се съгласиха от техните ваксини да предоставят за здравето на българите. И разбира се на всички полицаи, на СИК, на РИК-овете, работили са цяла нощ“, допълни той. 

„Да не пропусна да честитя на католиците. Днес е Католическият Великден. Да, Радев избра тази дата, но нека днес отвърнем на лошото с добро и да бъдем позитивни“, допълни премиерът.  

 

На инат президентът Радев насрочи изборите на днешната дата. Можеше гласуването да се проведе след седмица, когато ще...

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 3 април 2021 г.

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети