Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Преди края на мандата АМ „Хемус“ ще е при Плевен (ВИДЕО И СНИМКИ)

Политика

Борисов: Преди края на мандата АМ „Хемус“ ще е при Плевен (ВИДЕО И СНИМКИ)

Премиерът очаква ръст на БВП с 10-20% след реализацията на проекта

„Убеден съм, че с построяването на АМ „Хемус“ БВП на страната ще се увеличи. До края на 2020 г. ще подмине Плевен. Чували сме всякакви глупости за магистралата, но никой никога не е мислил да я строи, въобще нямаше проекти. Убеден съм, че БВП на страната ще се вдигне с поне 10-20%“. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти. Министър председателят направи проверка на отсечката между Ябланица и Боаза.

„Мисля, че до края на 2020 година ще подминем Плевен. Убеден съм, че до 2 години ще се справят и от Белокопитово до Търговище. Финансовият министър Владислав Горанов е обезпечил плащанията. Петя Аврамова действа с инженерните проекти за следващите лотове“, обясни организацията Борисов.

„Чували сме всякакви глупости за АМ „Хемус“, кой какво правил, но всъщност магистралата е била направена до Ябланица и Правец, разбирате защо. Въобще няма проект. Никой никога не е мислил да прави АМ „Хемус“. Няма проект, а всички умират да говорят за Северозапада, Северна България и всичко останало“, подчерта Борисов.  


Коментари (1)

Мандат Обаче мандадът ще.бъде сдаден. Други ще.я довършват.
23.04.2019 18:13 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема