Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов проведе среща с лидерите на КНСБ и КТ „Подкрепа“

Политика

Борисов проведе среща с лидерите на КНСБ и КТ „Подкрепа“

Борисов проведе среща с лидерите на КНСБ и КТ Подкрепа - Tribune.bg
Снимка:

Синдикалните лидери заявиха, че мерките на правителството дават резултат

Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с лидерите на КНСБ и КТ „Подкрепа“ Пламен Димитров и Димитър Манолов.

Във фокуса на разговора бяха социалните и икономически мерки, които правителството предприе в подкрепа на българските работници и на бизнеса за времето на въведеното извънредно положение заради разпространението на COVID-19.

„Въведохме важни мерки като така познатата 60/40, обърнахме се в подкрепа на най-засегнатите от коронавируса сектори, подпомагаме и изключително уязвимите наши граждани като самотните родители и останалите без доход българи“, посочи по време на срещата премиерът Борисов, на която присъстваха също вицепремиерът Томислав Дончев и министърът на финансите Владислав Горанов.

В хода на разговора синдикалните лидери заявиха, че мерките на правителството са работещи и дават резултат. „Продължаваме с действията за справяне със социално-икономическите последици от COVID-19. А с вашата експертна помощ съм убеден, че ще намерим най-правилните решения за българския народ“, отбеляза премиерът Борисов.

Министър-председателят добави, че Министерството на труда и социалната политика всеки ден продължава да работи за откриването на нови инструменти за подпомагане на нуждаещите се групи, както и за запазване на заетостта и на доходите на работещите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети