Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Радев е силно политически оцветен, той не е безпристрастен

Политика

Борисов: Радев е силно политически оцветен, той не е безпристрастен

Борисов: Радев е силно политически оцветен, той не е безпристрастен - Tribune.bg
Снимка:

Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много, но не е отговорно

Румен Радев вече е политически играч, не е равно отдалечен, не е безпристрастен, той е силно политически украсен, дали ще е към нова партия, БСП или ДПС, които го подкрепиха не знам, но не е ГЕРБ. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който е на инспекция на инфраструктурен обект.

„Проблемът на сегашната ситуация е, че много от извънпарламентарните партии, няколко проекта се заявиха и сега за няколко месеца те са длъжни да загряват около пистата, за да съберат повече избиратели, които да гласуват за тях. Те няма да спрат, това е в тяхна полза, разбирам ги. Но това не значи, че на всеки , който му се приискат избори, трябва да провеждаме избори. Миналата година имаме два. След няколко месеца са редовните, кое налага това бързане“, попита Борисов.

„Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много, защото ще мога да си работя за партията, а в същото време ние постоянно работим за социално-икономическите мерки, които работят - нулева миграция, водеща роля в региона има България. Един ден историята ще ги извади тези неща на светло, за да има вече и среща между Гърция и Турция в Истанбул, влизане в еврозоната, банковия съюз. То е изгодно, но не е отговорно. Тези, които искат да влизат в парламента ги знам, аз съм работил с тях. Това е правилно, ако има висока политическа култура във всички“, каза Борисов и беше категоричен, че подобен вариант с експертен кабинет не е добър за България точно в момента.

Засега правителството остава в този формат. Всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог, категоричен беше той.

Премиерът коментира и поредния шпионски скандал.“ Още преди няколко години предупредих Путин, че на територията на България има недопустими неща и всеки, който се опитва да шпионства, по надлежния ред, който е добре описан, ще бъде отпратен. За да действат така ДАНС и прокуратурата, имат достатъчно информация, заяви той относно уличените в шпионаж двама дипломати от руското посолство“, каза премиерът. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

Фигурант на Черепа Радев страда от Наполеонов комплекс,съответно и като Наполеон взема грешни решения!Обяви война на Борисов,но досега едно сражение не е спечелил! Слаб стратег и лош тактик,има големи пропуски в образованието си като военен!За това само циркаджилъци и въртене на пилон може да организира!
24.09.2020 11:33 / Отговор
Анастас #
ГЕРБ - СДС !!!

- За ужас на ПоРусначените
явни и прикрити Отрепки:
ДСБ, БСП, ЗВЛЕНИ, ДеБъ, АБВ и Чочарките от Кюстендил и Габрово.

А в Дрисника на ПроКОНПИев и в
СЕГАшника на Газпромската Мутра
вече са се самозапалилили от пикаене на руска газ ...
Браво на Гешев - яко подпука Руските Мутри в България.

Мдааа ...

(Лирично Поетично Напевно)
.
24.09.2020 13:49
Боце, стига си ръсил простотии, вземай си багажчето,и за затвора. Радев е безпартиен, къде му е цветът? Ти не си си хвърлих партийната книжка на БКП, и не си останал в МВР, после в ъндърграунда Ипон, СИК, ДС, Цветелина, наркотрафик, италиански боклуци, НДСВ, и после открадна от Душана Здравкова ГЕРБ. Само твоите подлоги ти верват, ама заради паричките.
24.09.2020 12:58 / Отговор
МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!

- Боли, нали ... !!??!

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
24.09.2020 13:50
Радев да е безпартиен, колко да е безпартиен?! И сега ли е безпартиен или преди, когато е бил най-младия делегат на 14 Конгрес на БКП?!
24.09.2020 16:51
Нал Тъй Фигурант на Черепа и защитник на крадливите олигарси
24.09.2020 18:51
Боце Докато има хора,които са изгубени в миналото и са готови да кажат на черното бяло,няма да тръгнем по правилния път.Книжката на Борисов,от който явно си обсебен е проблем,като лошото време.Пречи,но не предизвиква сериозни кризи.Вдигането на юмруче,да юмруче,защото ръчичката му е,като на жена,обаче предизвиква криза,която не съществуваше преди онова недоразумение с големия нос и още по-голямо его не отиде да си прави майтапи на Росенец.Сега къде е?Покри се,като всеки страхливец,който само предизвика някакъв проблем и после от страх се скрие!Дано го стигне,това което е заслужил!
24.09.2020 22:51
Бойко щом е комунист, значи е от вашите хора и трябва мирно да си изчакате редовните избори, бе кухи болшевишки кретени! Опищяхте центъра на София и медиите с просташките си изяви са власт и пари, бе ненаяли се червени мекерета и малоумници от всякакъв вид партии и движения спонсорирани от Кремъл. Бойко щом е комунист, значи е от вашите хора и трябва мирно да си изчакате редовните избори, бе кухи болшевишки кретени!
25.09.2020 16:12
Всички военни са деполитизирани преди 30 години.
24.09.2020 18:43 / Отговор
༼✪ل͜✪༽ᕗ Мунчо Нищото - ВЪН! Импийчмънт на Фатмака!
Подписвайте и петицията -> https://www.peticiq.com/198975
25.09.2020 15:54
Симпатичен и скромен ТАТАРСКИ пор вдовец с огромен натопорчен до кърваво червено ГМО порец КРИМ Е НАШ ТАТАРСКИ И РУСИЯ Е НАША , НАД 300 ГОДИНИ НАШИТЕ СЛАВНИ И ЗАКРИВЕНИ КАТО ЯТАГАНИ ПОРЦИ ОТ ЗЛАТНАТА ОРДА , СА ПОРИЛИ РУСКИТЕ СПАРУЖЕНИ ДУПЦИ !
25.09.2020 05:58 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети