Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов разговаря с Жозеф Дол

Политика

Борисов разговаря с Жозеф Дол

Борисов разговаря с Жозеф Дол - Tribune.bg

„За мен беше чест и удоволствие да разговарям с един от най-големите приятели на ГЕРБ и България Жозеф Дол”. Това написа в личната си страница във Фейсбук бившият премиер Бойко Борисов.

По-рано лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна  с бившия украински президент Петро Порошенко в рамките на срещата на върха на Европейската народна партия в Ротердам. Там Порошенко ще издигне глас за членството на Украйна в ЕС. 

Порошенко благодари лично на Борисов, който съдействал за доставянето на каски за Украйна.

 ГЕРБ е в Ротердам с ЕНП на конгрес. Ева Майдел във Фейсбук поясни: „Спомням си как преди няколко години редовно се говореше за нуждата от алтернатива на ГЕРБ. И тогава се питах кой пречи да има такава алтернатива.

Алтернатива трябва да има в политиката. Хората трябва свободно да избират за кого да гласуват. Алтернативата на ГЕРБ дойде и тя изглежда като качени на влакове майки с деца бежанци от Украйна, изпратени във военни палаткови лагери. Като 14% инфлация, като самодоволна Корнелия Нинова, която е назначила героите от 1997 отново на държавна хранилка.

Заради това днес заедно с ГЕРБ сме тук в Ротердам, където с нашето семейство от ЕНП имаме конгрес, за да планираме как ще изглежда алтернативата на случващото се. Дали просто ще се раздават пари за мерки, които никого не подкрепят, дали ще се намалява ДДС, което на никого не помага или ще сме смели и ще вадим държавите си от кризата”.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп